Jól csúsztak az OMÉK-stand falatkái a Budavári Borfesztiválon

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2015. szeptember 16. 17:39

Saját standdal vett részt az MT Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága a Budavári Borfesztiválon, ahol 15 ország 220 borászatának közel 5000-féle nedűjét kóstolhatták a látogatók. Záróakkordként Lipcsey György, az MT Zrt. agrármarketing vezérigazgató-helyettese átadta az Év Fesztivál Bora díjat.

Idén is több tízezer ember kóstolhatta meg Magyarország legkiválóbb borait a budai Várban, ám a szervezők gondoskodtak arról is, hogy koncertekkel, interaktív programokkal is szórakoztassák a nagyérdeműt.

Nagy sikere volt az OMÉK standjának, hiszen olyan termelők kézműves termékeit – például mézeket, sajtokat, füstölt árukat - kóstolhattak a látogatók, amelyek kifejezetten „jól csúsztak" az ízletes borok mellé. Nem beszélve arról, hogy ezekkel a termékekkel – és előállítóikkal – majd az OMÉK-on is találkozhat a közönség.

A borfesztivál záróakkordjaként Lipcsey György átadta az Év Fesztivál Bora díjat, amely idén az Obzidian Bormanufaktúra 2013-as évjáratú Tokaji Furmintja lett. A Magyar Turizmus Zrt. agrármarketing vezérigazgató-helyettese az illatos nedűk dicsérete mellett felhívta a látogatók figyelmét a közelgő OMÉK-ra, amely szeptember 23 és 27. között Magyarország legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszer-ipari rendezvényeként gasztronómiai és kulturális programokkal is várja majd az érdeklődőket.