Kiállításépítő üzletágát erősíti a Special Effects

Forrás: turizmus.com

 2018. február 02. 16:32

A Modulex Kft. megvásárlásával önálló divízióvá alakította kiállításépítő tevékenységét a Special Effects International. Az akvizíció a know-how és az eszközpark megvásárlásán túl humánerőforrás fejlesztést is eredményezett.

A Special Effects már évek óta rendelkezik grafikai és installációtervező részleggel, így a klasszikus audiovizuális szolgáltatások mellett konferenciahátfalak grafikai tervezését, gyártását és felépítését, illetve rendezvénybútorok bérbeadását is biztosította. A tavalyi év végén a tervezői csapat animációs és 3D látványtervező szakemberekkel bővült, ami a kiállításépítő üzletág munkáját is nagymértékben segíti. A Modulex megvásárlásával a Special Effects tehát kiváló szakmai háttérrel erősítheti jelenlétét a kiállítási iparágban, ahol főként egyedi standok tervezésével, építésével, kulcsrakész átadásával, bontásával és logisztikájával nyújt teljeskörű szolgáltatást.

Az akvizíció révén a korábban elsősorban rendezvénytechnikai célokra használt eszközök új szerepet is kapnak, így például a LED-falas megoldások és a világítástechnika már a kiállítási standok innovatív és egyedi elemeiként is funkcionálnak. 

Czirok Keve, a Modulex Kft. korábbi tulajdonosa a cég beolvadásával együtt a Special Effects kulcsfontosságú tagjává vált, vezetőként a hazai és nemzetközi kiállítási üzletág stratégiai fejlesztéséért felel.

(X)