Kiemelkedő foglaltság az ország egyetlen egycsillagos szállodájában

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 21. 13:30

A Polimer Sz. Kft. (Wanhua-BorsodChem Group) megnyitotta az ország első és jelenleg egyetlen 1 csillagos hotelstars minősítésű szállodáját, a Hotel Fremont, mely mintegy 95% kihasználtsággal zárt az augusztusi hónapot.

Négy évvel ezelőtt még munkásszállóként üzemelt Berentén a 26-os út mellett az az épületegyüttes, amely mára már átalakítva várja a vendégeket. A tulajdonosok leginkább az átmenő forgalomra, és az itt működő cégekhez látogató üzletemberekre tervezték a házat, és a további fejlesztéseket.

Jelenleg a hotelszárnyban 28 db két ágyas zuhanyzófülkés szoba található. Míg a közösségi szállás szárnyban 18 négyágyas szoba található közös mosdóval és mellékhelyiségekkel. A házban korszerű, háromszáz adagos konyha is található.

A hotel mögött a helyi cégek sportrendezvényeket is szervezhetnek, jelenleg is van egy salakos focipálya, de az sem kizárt, hogy egy-két éven belül teniszpályát is építenek.

A BorsodChem Zrt., Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Polimer Sz. Kft. anyagi támogatása révén mintegy 12 millió forintos beruházással elkészült a régió legkorszerűbb, 4 pályás nemzetközi versenyekre is alkalmas tekepályája is.

Info: http://www.hotelfremon.hu/, https://www.facebook.com/Bcteke?fref=ts