Lezárult a fejlesztés Celldömölkön

 2014. április 22. 13:39

Április 23-án adják át a celldömölki Vulkán fürdő területén a Jufa Vulkán Fürdő Resortot, valamint a mellette lévő, szintén négycsillagos kempinget.

A 40 szobás szállodában klimatizált, kellemesen berendezett, egy- és kétágyas, valamint akadálymentesített szobák, összenyitható családi apartmanok zuhanyzóval, LED TV-vel, széffel, minibárral, erkéllyel, illetve balkonnal, étterem és kávézó, fitneszterem, ifjúsági és játszószoba várja a vendégeket. A hotelben 110 főt befogadó konferenciaterem és egy kisbolt is helyet kapott.

Az épület közvetlen kapcsolatban áll a gyógy- és élményfürdővel, amelyet egy folyosón át érhetnek el a szállóvendégek, akik ingyenes fürdő- és szauna belépőt is kapnak ott tartózkodásuk idejére. A szálloda mellett egy minden igényt kielégítő kemping is működik majd.

Szintén a Vulkán fürdő területén nyílik meg a Jufa Vulkán Fürdő Resort Kemping, amelyben 74 nagy lakókocsi-beállót, 102 sátras parcellát és négy modern, ötszemélyes jurtát alakítottak ki vizesblokkokkal, mosogató-, mosó-, és szárítógéppel. Mindegyik beállóhelynél és parcellánál adott az áram-,víz-, és szennyvíz csatlakozási lehetőség, és a wifi, a sátortábornak nagy füves területet alakítottak ki.

 

A vendégek kényelméről és szórakozásáról a Vulkán Grill Étterem, a játszótér és a minigolf gondoskodik. A kemping közvetlen kapcsolatban áll a gyógy- és élményfürdővel, a vendégek ingyenes fürdő- és szauna belépőt kapnak ott tartózkodásuk idejére.

Nyár elején már egy teljen megújult fürdő várja a Celldömölkre látogatókat, hiszen számos új élményelemmel bővül a fiatalokra, a családosokra és a sportra fókuszáló JUFA Vulkán Gyógy- és Élményfürdő. A komplexumban nagy hangsúlyt helyeztek a sportra, és nagy műfüves focipálya, strandröplabda-, és teniszpálya, multifunkcionális kézilabda-, kosár-, és focipálya, 6 pályás, 25 méteres úszómedence, asztalitenisz, fitneszterem, kerékpárkölcsönző, túraútvonalak, kerékpárutak várják a vendégeket.

A fejlesztés összköltsége 2,8 milliárd forint. Az egyes elemek egymásra épülésével komplex turisztikai vonzerőt képvisel majd a létesítmény, amely adottságaival és kiváló fekvésével jól beleillik az osztrák JUFA-szállodalánc koncepciójába.

További információ: www.jufa.hu