Mórahalom jelesre vizsgázott a 2022-es vendégértékelésekben

Forrás: turizmus.com

 2023. január 16. 18:48

Mórahalom vendégei az előző évben is minden felületen pozitívan értékelték az igénybe vett turisztikai szolgáltatásokat – tájékoztatta lapunkat a helyi TDM-szervezet.

Egyre fontosabbá válik az, hogy a turisták milyen véleménnyel távoznak egy helyről, hogyan értékelik az átélt élményeket. A Móra-Tourist Nonprofit Kft. ezért minden nyáron végez turisztikai elégedettségmérést, hogy szélesebb körű képet kapjon arról, mit szeretnek legjobban, vagy éppen mit javítanának a vendégek. Így történt ez 2022-ben is, és a felmérés eredményeként ismét „jeles osztályzat", 4,74-es eredmény született – írták közleményükben. Az előző években és 2022-ben is a környezet tisztasága mellett a szolgáltatók vendégbarátsága és a helyiek segítőkészsége végzett a legjobb értékek között.

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Fotó: Móra-Tourist Nonprofit Kft.

Kiemelték, hogy a turisztikai szervezet által végzett elégedettségmérés összecseng a független portálokon megjelenő vendégértékelések eredményével. A Szallas.hu-n a maximális 10 pontból nincs egyetlen 9 pont alatti értékelésű mórahalmi szálláshely sem, a fürdőbe közvetlen átjárással rendelkező két szálloda és a panzió 9,6, illetve 9,5 pontot kaptak, és a mórahalmi apartmanok átlaga is 9,6 pont. A másik nagy online szállásfoglaló portálon, a Booking.com-on kicsit szigorúbbak a vendégértékelések, ennek ellenére mind a hotelek, mind az apartmanok átlaga 10-es skálán 9 felett van – tették hozzá.