MVI-felhívás a 2022-es Gundel Károly-díjra való jelölésre

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 02. 11:26

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – 2022-ben is felhívást hirdet a Gundel Károly-díj elnyerésére.

A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.

Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.

A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére 2022. szeptember 9. éjfélig.

A díjat évente legfeljebb hárman kaphatják a vendéglátó szakma legjobbjai közül

Fotó: MVI

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapján, 2022. szeptember 23-án a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.

A kitüntetés átadására ünnepélyes keretek között, 2022. október 16-án, az MVI Gálaebédjén kerül sor Budapesten a Gundel Étteremben a szakma számos nagy alakja, valamint a sajtó részvételével.

További felvilágosítás: info@mvi.hu e-mail címen, vagy a +36 20 500 65 77-es telefonszámon kérhető.

Bővebb információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján érhető el. A Gundel Károly-díj adományozási rendjéről szóló szabályzat ITT érhető el.

Az adatlap innen is letölthető.

Kapcsolódó cikkek