Proko Travel: utazások adventtől kora nyárig

Forrás: turizmus.com

 2018. október 10. 20:23

Megjelent a Proko Travel Utazási Iroda 2018/2019 tél-tavasz katalógusa.

A Proko Tavel új kínálatában 2018 decemberétől egészen 2019. június 30-áig választhatnak kulturális körutazásokat az utazni vágyók. A prospektus téli ajánlatai között 6 adventi út, 3 szilveszteri és 3 Valentin-napi ajánlat is szerepel. Az iroda tájékoztatása szerint az adventi utak már több mint 60%-os telítettségűek, és 2 szilveszteri utazás is már most elérte a garantált indulást.

A Proko Travel prospektusa

Fotó: turizmus.com

A téli utak mellett a tavaszi utazások hazánkban is egyre népszerűbbek, melyek sokszor a nyaralásoknál változatosabb programokat kínálnak és a zsúfoltság is kisebb, így bővítette a körutas iroda a tavaszi, kora nyári ajánlatait. A Proko Travel legújabb katalógusában szereplő utazások összesen 63 országot ölelnek fel, melyek közül a legnépszerűbbek Franciaország, Olaszország, Svájc és a szomszédos országok, de a legújabb katalógusban már most foglalható a népszerű Fehér éjszakák című körutazás, amely átfogóan mutatja be a skandináv és balti államokat.

Az európai desztinációk mellett a nagyutazók számára is tartogat meglepetéseket a Proko Travel csapata. Összesen 16 egzotikus út közül választhatunk, melyek között megtalálhatók az iroda már évek óta  jól bejáratott útjai, mint például a Keresztül Dél-Amerikán, A mesés Indokína, vagy éppen a Látványosságok az Egyenlítő mentén című programok. Igazi újdonság a kínálatban a Dél-Afrikai szafari, vagy A Selyemút birodalmai, melyek különösen érdekesek lehetnek azok számára, akik már részt vettek a korábban felsorolt egzotikus körutakon.

A téli utakra 2018. október 15-éig, míg a tavaszi utakra egészen november 15-éig, 5% előfoglalási kedvezmény vehető igénybe, így érdemes még időben kiválasztani az utazást.