Rendezvényipari összefogás – meghívó

Forrás: turizmus.com

 2020. július 12. 15:56

A május óta futó #PowerOfLiveEvents kampány kilép a virtuális térből és nagyszabású élő rendezvénnyé alakul. A szervezők széles szakmai összefogásra számítanak, ezért a hazai turizmus, illetve a rendezvény szektor tagjaihoz fordulnak.

Augusztus 15-én 0 óra 1 perctől egy élő rendezvénnyel szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a rendezvényszakma Magyarországon nem tűnt el, él és virul, sőt, egységesebb és felkészültebb, mint valaha.

„Jelenlegi információnk szerint a rendezvények szervezésének mindennemű korlátozása augusztus 15-én teljes mértékben megszűnik, ezért ez egy kiváló alkalom arra, hogy megmutassuk magunkat. A #PowerOfLiveEvents szervezésében augusztus 15-én 0 óra 1 perckor a szakma egy nagyszabású összefogás keretében egyesül, és ezzel egy időben Budapest ikonikus épületei és rendezvényhelyszínei kék színben úsznak majd.

Szeretnénk, ha csatlakoznál ehhez a nem mindennapi pillanathoz, részt vállalva akár a szervezésben, akár a megvalósításban, és segítenél minél több szakmabelihez eljuttatni az esemény hírét, hogy minél többen személyesen is jelen legyünk a helyszínen és valódi ereje legyen a kezdeményezésnek” – olvasható a szervezők által küldött felhívásban.

Az élő eseményt egy projektindító találkozó előzi meg július 15-én. A kick-off meetingre, illetve az augusztus 15-i rendezvényre itt lehet jelentkezni, a teljes meghívó pedig itt tekinthető meg.

(X)