Szállásutalvánnyal köszönték meg a Zala megyei mentősök munkáját

Forrás: turizmus.com

 2021. május 14. 19:32

Szállás- és wellnessutalványokat ajándékozott a hévízi NaturMed Hotel Carbona a megye tíz mentőállomásán szolgálatot teljesítő mentősöknek.

Napi 100-120, többségében koronavírus-járványhoz köthető esethez riasztották a Zala megyei mentőket az év eleje óta. A tíz állomásról induló mentősök óriási fizikai és mentális terhelésnek voltak kitéve az elmúlt időszakban, de fegyelmezettségüknek és jó csapatmunkájuknak köszönhetően sikerült helytállniuk.

A mentősök munkáját szállás- és wellnessutalványokkal köszönte meg a legnagyobb hévízi szálloda, a NaturMed Hotel Carbona. Müller-Pápai Zsuzsa vezérigazgató elmondta: a szálloda mindenképpen szerette volna meghálálni a mentősök áldozatos munkáját, hiszen számíthatnak rájuk, tőlük kapnak segítséget a mindennapokban.

Müller-Pápai Zsuzsa, a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója átadja az utalványokat dr. Lórántfy Máriának, a regionális mentőszervezet igazgatójának

Fotó: Front Page Communications

A szálloda emellett kedvezményes üdülési lehetőséget ajánlott fel az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara munkatársainak és azok családtagjainak. Dr. Lórántfy Mária, az Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszervezetének igazgatója kiemelte: fontos, hogy a kollégák a nehéz időszakot követően ki tudják pihenni a fizikai és lelki megterheléseket, így nagy örömmel fogadták a szálloda felajánlását.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője hangsúlyozta: az elmúlt időszak a mentőket eddig soha nem látott kihívások elé állította, és a bajtársaktól hősies helytállást követelt. A szóvivő ugyanakkor bízik benne, hogy ezután a mentőszolgálat munkatársai számára is egyre több lehetőség nyílhat pihenésre és regenerálódásra.