Toborzó rendezvénysorozatot indított a W Budapest – Itt a következő állomás

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. március 30. 06:00

A W, amely a Marriott Szállodalánc luxusportfóliójának egyik legismertebb márkája, 2023 nyarán Budapestre érkezik, és a W Budapest megnyitásával belép a magyarországi és ezzel együtt a kelet-európai piacra is.

A W Budapest már gőzerővel készül a júliusi nyitásra, amelynél különösen nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő személyzet kiválasztására. A hotel március elején megtartotta első toborzóeseményét, amelyre több mint 100 érdeklődő érkezett.

Fotó: Emil Chalhoub

Az óriási sikerre való tekintettel a toborzást ismét megrendezik április 13-án, csütörtökön a Workshop nevű rendezvénytérben, a Paulay Ede utcában. A hotel csapata szeretne újabb lehetőséget biztosítani azoknak, akiknek nem sikerült az első rendezvényre bekerülni, hogy személyesen is be tudjanak mutatkozni a vezetőségnek.

A W elsősorban nemcsak toboroz, hanem talentumokat keres. A hotelba olyan tehetségek jelentkezését várják, akikben meg van az az erős elkötelezettség és szenvedély a szakmájuk iránt, amely igazi különlegességnek számít manapság. Azokat, akik szeretnének ennek az egyedülálló szállodának a csapatához tartozni, arra biztatnak a szervezők, hogy regisztráljanak a következő linken: https://bit.ly/408wta9, és hozzák magukkal a helyszínre önéletrajzukat nyomtatott formában.

– Egy nyitó hotel csapatához tartozni nem mindennapi lehetőség, sokaknak egyszer adatik csak meg az életben. Budapestre egy olyan nemzetközileg is ismert márka érkezik, amely garantáltan maradandót fog alkotni. Aki érzi magában azt a pluszt, azt a tudásvágyat és elhivatottságot, ami a W márkát is megtestesíti, akkor mindenképpen látogasson el a rendezvényünkre április 13-án – mondta Vazorka Manuéla, a W Budapest HR Managere.

Fotó: Emil Chalhoub

A rendezvényen villáminterjú formájában történik az első körös kiválasztás, amelyet majd további interjúkörök követnek a későbbiekben. Az eseményen lehetősége van a talentumoknak bemutatkozni a vezetőségnek, és megismerni a céget közelebbről. Beszélgethetnek a már a cégnél dolgozó potenciális kollégákkal, és megtudhatnak tőlük még többet a W csapatáról és szellemiségéről.

A rendezvény 17 órától 20 óráig tart, a jelentkezők egyórás intervallumokban érkezhetnek a helyszínre, a preferált időpontot a regisztrációkor kell megadni a jelentkezési lapon. A rendezvényen való részvétel minden esetben előzetes regisztrációhoz kötött.

Fotó: Emil Chalhoub

A lenyűgöző Drechsler-palotában, amely korábban az Állami Balettintézetnek adott otthont, az új szálloda egyedülálló dizájnt, eklektikus gasztronómiát és a kozmopolita fővárosból merített társadalmi szellemet kínálja majd a Budapestre látogató turistáknak és a helyieknek egyaránt.

A W Budapest 151 elegáns vendégszobával és számos lakosztállyal rendelkezik majd, köztük egy Extreme WOW-val, ami a márka által az elnöki lakosztályra alkalmazott kifejezés.

A szálloda étterme és bárja kedvelt helyszíne lesz a fővárosnak. A hotelban helyet kap egy jellegzetes W Lounge is, három tárgyaló- és rendezvényterem, köztük egy nagyobb rendezvényekre is alkalmas Great Room. A szálloda tervei között szerepel egy Away® Spa, egy FIT® fitneszterem és egy WET® medence is, amelyek mind a szálloda vendégeinek kényelmét szolgálják majd.


(X)
.