Ú koncepcióval indul el a Foglalj.hu

Forrás: turizmus.com

 2014. október 15. 14:51

Új koncepció mentén lépett piacra a Foglalj.hu szállásközvetítő oldal: lehetővé teszi, hogy az összes létező belföldi szálláslehetőség és ár egy helyen legyen elérhető a látogatók számára.

Így a szállodai listaáraktól a kedvezményeken át, a szezonajánlatokig gyakorlatilag minden magyarországi szálláskonstrukció megtekinthető és akár azonnal foglalható – áll az oldal közleményében. Az e-Business Group Kft. oldala komplex módon és közvetlen szobafoglaló rendszerrel kínál új perspektívát az online szállásfoglalásban

 

A szálláskereső site egy technikailag összetett rendszer segítségével összegzi a hazai szálláslehetőségeket, így a családias üdülőházaktól az ötcsillagos szállodákig minden konstrukció megtalálható.

 

„A legfontosabb szempont az volt az oldal megtervezésekor, hogy se a felhasználó, se a szálláshely ne bajlódjon több körös ajánlatkéréssel, hanem lehetővé váljon az azonnali foglalás mind a szobaéjszakákra, mind az egyéb szolgáltatásokra. Ez az, amit a leginkább hangsúlyozni szeretnénk a Foglalj.hu névvel" – nyilatkozta Szalay Ákos, az e-Business Group Kft. egyik tulajdonosa.

Az oldal komplexitására jellemző még, hogy nem csak szobát lehet foglalni, hanem a vendég már otthonról megtervezheti, milyen egyéb szolgáltatással szeretné még teljesebbé tenni pihenését, így online megrendelheti a parkolóhelyet, a kerékpárbérlést vagy akár a wellness kezeléseket is, azaz minden olyan extrát, amit a szállásadó foglalhatóvá tesz a rendszerben.