Új szálloda készül a VII. kerületben

Forrás: turizmus.com

 2014. november 13. 11:12

A Szövetség utca 33. szám alatt található Bo33 Hotel várhatóan 2015 márciusától fogadja vendégeit.

- Az első franchise konstrukciónkban, a Bo18 Hotel***superiorban sikeresen felépített sztenderdjeinket fogjuk továbbvinni - nyilatkozta lapunknak Szabó Ákos, aki a nyitást követően a Bo18 vezetése mellett a Bo33 igazgatói pozícióját is betölti majd.

Az épület majdnem teljesen elkészült, jelenleg a kivitelezés utolsó hajrájánál tartanak. A felső kategóriás házban 62, többségében kétágyas szoba lesz, de apartmanokat, családi és háromágyas szobákat, antiallergén és mozgássérült lakóegységeket is kialakítanak a nagy alapterületű, extra felszereltséggel kínált exkluzív szobák mellett. 80 fős kapacitású konferenciatermet napközben természetes fény világítja meg, a szálloda vonzerejét tovább fogja növeli a háromszintes mélygarázs.

A jacuzzival, szaunával, gőzzel ellátott wellness részleg és fitneszterem további lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra.

A BoHotels két szállodájának értékesítését és üzemeltetését ugyan az a csapat végzi, az immár 112 szobaegység Értékesítési igazgatója Péter Zsuzsanna, aki egyben a két ház igazgatóhelyettesi pozícióját is ellátja.