Új szállodaigazgatóval készül a bővítésre a Hotel Caramell

Forrás: turizmus.com

 2015. október 09. 12:53

Október 1-jétől Lamperth Judit a bükfürdői Hotel Caramell**** új igazgatója. A jövő év elejére befejező fejlesztés eredményeként a szálloda a többi között 62 szobával, wellnessrészleggel és konferencia-központtal bővül, valamint nevet és kategóriát is vált.

Lamperth Judit 1998-ban kezdte pályafutását a Kolping Family Spa titkárságvezetőjeként, majd 2002-től kilenc éven keresztül volt a kehidakustányi Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Hertelendy Házának értékesítési és marketingvezetője.

2011 márciusától közel két éven át a hévízi NaturMed Hotel Carbona vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett, majd 2013 januárjától vezérigazgatóként dolgozott az ország vezető gyógy- és wellness-szállodájában, a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-ban. 2015 májusában csatlakozott a Hotel Caramell csapatához mint értékesítési igazgató.

A négycsillagos Caramellben zajló fejlesztés az idei év egyik legnagyobb hazai turisztikai beruházása. A bükfürdői szálloda megnyitásának 10 éves évfordulójára, 2016 elejére elkészülő bővítés keretében újabb épületszárnyak épülnek, melyekben helyet kap további 62 nagyméretű családi szoba és több lakosztály, egy közel 2000 négyeztméteres szabadtéri és beltéri wellnessrészleg, különleges VIP-kezelők, 150 férőhelyes tematikus a' la carte étterem, bowlingpálya, egészségközpont, ayurvedikus kezelők, valamint akár 400 fő befogadására is alkalmas variábilis rendezvény- és konferenciaterem, továbbá egy meditációs japán kert. A megújulást követően a szálloda négy csillag superior minőséggel Caramell Premium Resort néven várja vendégeit.

Lamperth Judit feladata a beruházás sikeres piacra vitele és a minden igényt magas szinten kielégítő szállodakomplexum újrapozicionálása.