Ausztriában házhoz jön a hamisítatlan bécsi Sacher-torta

Szerző: Kovács Balázs

Forrás: turizmus.com

 2023. november 02. 14:43

A közeljövőben a legendás bécsi Hotel Sacher cukrászatának és konyhájának különlegességeit az otthoni étkezőasztalukra szállítva is élvezhetik a bécsiek. Ez a lényege a Hotel Sacher és a Wolt ételfutárszolgálat frissen bejelentett partnerségének.

A Wolt a minőségi termékeket előállító helyi- és regionális gazdaságok szövetségeseként pozícionálja magát üzleti tervében, amelynek lényege, hogy a helyi gazdaság szerepelőivel szimbiózist alkotva a lokális értéklánc összekötői lehessenek – olvasható a két cég vezetőjével készült interjúban a Leadersnet.at portálján.

Akár eredeti Sacher-tortát is rendelhetünk a Woltról Bécsben

Fotó: Hotel Sacher

 

Matthias Winkler, a Hotel Sacher igazgatója szerint a Sacher-torta természetesen a Sacher kávéházában a legjobb, de van az az eset, amikor valaki nem tud vagy nem akar a belvárosba menni, mégis szeretne egy finom és eredeti Sacher-tortát otthon elfogyasztani, vagy vendégeit otthonában ezzel megvendégelni.

Számukra nyújt lehetőséget a Wolt új szolgáltatása, amely az édességek mellett olyan klasszikusakat is házhoz szállít a Sacher konyhájából, mint a borjú bécsi rántott szelet, vagy a Tafelspitz, azaz a főtt marhafartőt tartalmazó tányérleves különlegesség – írja szakmai blogján Kovács Balázs nemzetközi turisztikai tanácsadó.