Bemutatkozik a Párisi Passage Café & Brasserie menedzsmentje

Forrás: turizmus.com

 2019. október 21. 18:34

A Párisi Udvar Hotel Budapest legendás és újjávarázsolt passzázsának éttermében új vezetők kamatoztatják széles körű hazai és nemzetközi tapasztalataikat.

A Párisi Passage Café & Brasserie célja, hogy elrugaszkodjon a megszokottól és újraértelmezze a hagyományos magyar konyha ízvilágát, törekedve a szemet gyönyörködtető tálalásra – írja közleményében a Párisi Udvar Hotel Budapest.

Az alábbiakban a közlemény alapján bemutatjuk a menedzsment tagjait.

 

Csizmadia Örs, Director of Food & Beverage

Csizmadia Örs

Fotó: Párisi Udvar

Csizmadia Örs az elmúlt 14 évben Budapest top éttermeiben és több neves külföldi helyen, mint például a 'Manhattan 15 East Restaurant'-ban szerzett vezetői tapasztalatokat. Számos világsztár volt a vendége, többek között: Scarlett Johansson, Penelope Cruz, Lady Gaga, Robert De Niro.

Szakmai filozófiája, hogy kialakítsa azt az arany középutat, amellyel egyszerre tud megfelelni a luxushotel nemzetközi vendégköre és a minőségi éttermeket kereső magyar vendégek által támasztott elvárásoknak. Csapatával azon dolgoznak, hogy olyan hangulatot teremtsenek ötvözve a legmagasabb szintű szolgáltatásokkal, amely visszatérésre csábítja a budapesti közönséget is nap mint nap.

Elérhetőségei:
Telefon: +36 20 342 0780
E-mail:  ors.csizmadia@parisiudvarhotel.com

 

Papdi László, Excecutive Chef

Papdi László

Fotó: Párisi Udvar

A ház executive séfje, Papdi László 15 éves szakmai múltja alatt számos szakmai elismerésben, köztük Michelin-ajánlásban is részesült, mégis egyik legemlékezetesebb szakmai sikerének azt tartja, amikor II. Erzsébet brit királynő számára is főzhetett. A Párisi Udvar Hotel Budapest csapatához egy svájci Relais & Chateaux brandhez tartozó exkluzív szállodából igazolt.

László séf munkáját dicséri az étterem most debütáló őszi étlapjának egy új koncepció mentén, a gyönyörű környezet adta inspirációval fűszerezett kialakítása. A korábban hivatásos versenytáncos múlttal is rendelkező séf, az egyik vezető tévécsatornán közvetített főzőversenyen is megcsillogtatja tehetségét.

Elérhetőségei:
Telefon: +36 70 463 3712
E-mail:  laszlo.papdi@parisiudvarhotel.com

 

Kassai Kálmán, Restaurant Manager

Kassai Kálmán

Fotó: Párisi Udvar

A széles körben ismert szakember 20 éve dolgozik hazai és külföldi prémium kategóriás éttermekben és szállodákban, ahol rangos nemzetközi díjak elérésben is tevékenyen közreműködött.  Kálmán a spanyol Kempinski Hotel Bahia, Marbella nyitócsapatából igazolt a Párisi Udvar Hotel Budapest F&B részlegéhez. Szakmai ars poeticaja, hogy a vendég elvárásait is túlszárnyalva, minden nap, minden vendég a legtökéletesebb minőségű ételt és kiszolgálást kapja.

Elérhetőségei:
Telefon: +36 70 390 8002
E-mail:  kalman.kassai@parisiudvarhotel.com