Dócs Tamás a Waldorf-Catering új igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2020. február 18. 17:40

A Waldorf Gastro & More cégcsoporthoz tartozó Waldorf-Catering Kft. közvetlen vezetését januártól Dócs Tamás vette át. Selmeczi Vilmos, a cégcsoport ügyvezető tulajdonosa a jövőben a teljes cégcsoportra kiterjedő fejlesztésekkel és az új projektekhez kapcsolódó feladatokkal foglalkozik majd.

Dócs Tamás pályafutása során számos kiemelkedő étteremben foglalt el vezetői pozíciót, dolgozott Perbálon Ruprecht László mellett a Walter vendéglőben, majd később az Iberostar Grand Hotel Budapest éttermi vezetőjeként is.

Dócs Tamás

Fotó: Waldorf-Catering

A korábbi külföldi tapasztalatai (Summer Lodge Country House Hotel & Restaurant, Nutfield Priory Hotel and Spa) során megismerhette a klasszikus, brit arisztokratikus vendéglátást, melyek megalapozták elköteleződését a magas minőségű gasztronómia iránt.

Az Aria Hotel Budapest étteremvezetői pozícióját követően (ebben az időben egy Michelin-ajánlással is gazdagodott az étterem), elsőként vett részt a cégcsoport saját vezetőképzési rendszerében, mely során minden egyes részleg munkáját elsajátíthatta és tovább bővíthette szaktudását. A program végeztével elsőként a Dumaszínház üzletvezetői, majd a teljes Waldorf Gastro & More cégcsoport éttermi igazgatói pozícióját töltötte be.

A Waldorf-Catering igazgatójaként Dócs Tamás legfőbb célja a 22 éves üzletág újrapozicionálása és egy szélesebb körű, de minden esetben magas minőségű termékkínálat bevezetése.

„ Az a'la carte vendéglátás világában nevelkedtem, majd a cégcsoportunknak köszönhetően megismerkedhettem a catering szakmával is, így mára már büszkén mondhatom, mindkettő közel áll a szívemhez. Szeretném kicsit ötvözni a két területet és meghonosítani az a'la carte szemléletet a kitelepült vendéglátásban. Célom a különböző látványelemek továbbfejlesztése, új, trendi szervizmódok bevezetése, illetve a különlegesebb italok és alapanyagok előtérbe helyezése, azonban mindemellett szeretném bebizonyítani azt is, hogy az egyszerűbb, mondhatni hagyományosabb vonal esetén is lehet magas minőséget biztosítani, hiszen egy finom paprikás csirke vagy akár szendvics is adhat gasztronómiai élményt." – mondta elképzeléseiről a szakember.

Dócs Tamás elérhetőségei:
Telefon: +36 20 396 3846
E-mail: tamas.docs@waldorf-holding.hu