Aludjon Ronaldoval

Forrás: turizmus.com

 2016. július 05. 14:46

A futball Európa-bajnokság idejére időzítve megnyílt a legendás futballjátékos, Cristiano Ronaldo CR7 nevű szállodaláncának első hotelje Madeirán. A focista ezúttal több mint 40 millió dollárt fektetett be, miközben jól prosperálnak alsóneművel, lábbelikkel és parfümökkel foglalkozó vállalkozásai.

A szállodalánc  közös vállalkozás a Pestana Hotels-szel, amely a házakat is üzemelteti majd. A láncnak Madeirán kívül Lisszabonban, Madridban és New York-ban nyílnak majd szállodái, frekventált helyeken, jó lokációval. A lisszaboni augusztustól fogad vendégeket, a New York-i Times Square közelében lévő 2017-ben nyit, Madridban, a híres bevásárló utcában 2019-ben adják át a hotelt.

Cristiano Ronaldo a szálloda nyitórendezvényén (PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/Getty Images)

Ronaldo izgatott új vállalkozása miatt. Mint mondta, a munkája az, hogy focizik, de ez nem lesz mindig így. A mostani projektbe, mely a legnagyobb eddigi élete során, teljes erőbedobással vetette bele magát, saját és családja jövőjére is gondolva. Valamennyi hotel megnyitóján ott szeretne majd lenni.

A CR7 brand butikhoteleket foglal magában és a fiatal utazókat célozza meg, a hotelek nem a luxust, de a felső kategóriát képviselik. A dizájnban és a belsőépítészetben mindenütt visszaköszönnek majd Cristiano Ronaldo tárgyai, aláírása, parfümjei, úgyhogy a 31 éves futball sztár, aki az évi 88 millió dollárral a legjobban fizetett sportoló ma, pillanatokon belül fontos corporate szereplővé is válik majd.

 

A lánc első tagja, a Pestana CR7 Funchal Hotel közvetlenül a kikötőben található, 48 szobával és egy tetőteraszos lakosztállyal várja a vendégeket, a tetőn úszómedencével, relaxációs területtel, különleges kilátással. A szállodában hangulatos lounge is helyet kapott, melyben fantáziadús  frissítő italokat kínálnak, és egy étterem, melyben nyílt tűzön készült, könnyed, egyszerű ételeket szolgálnak fel.