Az Utazás kiállítás a szakmáért van!

Forrás: turizmus.com

 2019. január 23. 11:19

Teret biztosít bemutatkozásra, kapcsolatépítésre, tárgyalásokra, üzletkötésekre, ünneplésre. 2018-ban elkezdte, 2019-ben tovább bővítette a Blogger Corner helyszínét és tartalmát.

Blogger Corner találkozóhelyet teremt az influencerek és rajongók számára. Így utazóbloggerek úti beszámolókkal, utazási tanácsadással, könyvbemutatóval várják a kedvelőiket ezen a hétvégén. Idén már nemcsak utazási, hanem életmód és gasztrotémában író bloggerek is kaptak a lehetőségen és készülnek az olvasóikkal valótalálkozásra.

Ezenfelül 2019-ben már a szakma is profitál a Blogger Cornerből. ITB Berlin Blogger Basealapján a szervezők kidolgoztak egy B2B Blogger Cornert. Ezen a területen csütörtökön és pénteken 11 hazai véleményvezér várja a kiállítókat és a turizmusban dolgozó szakembereket, hogy bemutatkozhassanak nekik. Keresse fel a Blogger Cornert a Flixbus Meeting Point-on és találjon rá az Ön tartalmához leginkább illő bloggerre, lehetséges nagykövetre!

Résztvevő bloggerek: alomutazo.hu, backpacker.hu, balazsutazik.hu, femaleyeti.hu, free4travel.hu, ketcicakonyhaja.blog.hu, mixtreme.hu, spabook.net, talpalatnyitortenetek.hu, toszkanamania.hu, utazgatok.hu.

 

A kiállítás weboldalán van lehetőség üzleti partneréhez is bejelentkezni, tervezzen velünk! Ütemezze könnyedén, online a tárgyalásokat, partnertalálkozókat négy napon át!

Csütörtöki szakmai nap esti eseménye az elmaradhatatlan T-Day party. Új helyszínen, a Fröccs teraszon várják a szervezők egy laza ünneplésre a szakmát. Természetesen itt is lesz sorsolás és értékes nyeremények úgy, mint egyhetes utazás a Kanári szigetekre a ViaSale jóvoltából vagy szállás a kecskeméti Four Point by Sheraton Hotelben.

Ne feledje, február 21-24. Utazás kiállítás! Legyen Ön is részese az eseménynek!

Bővebb információ: http://utazas.hungexpo.hu/

(x)