Budapest vendégül látja Magyarországot

Forrás: turizmus.com

 2016. március 01. 20:30

Budapest, a 2016-os Utazás kiállítás belföldi díszvendége turisztikai szakmai és kulturális programokkal várja látogatóit a vásáron, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében.

A Budapest stand ünnepélyes, sajtónyilvános megnyitóját március 3-án, csütörtökön 12 órakor tartják az A pavilonban. A megnyitón Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) ügyvezető igazgatója, valamint Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes köszönti a résztvevőket és mutatja be a standon szereplő turisztikai attrakciókat, szolgáltatókat.

Az Utazás kiállítás Belföldi szakmai napja március 4-én, pénteken 9-től 11 óráig tart a 25-ös pavilonban, amelynek keretében a következő előadások hallhatók:

09.00 Szalay-Bobrovniczky Alexandra, főpolgármester-helyettes – Köszöntő

09.10 Bán Teodóra, ügyvezető igazgató, BFTK Nonprofit Kft. – A főváros kulturális    nagyrendezvényeinek, projektjeinek támogatása

09.25 Bolla Tibor, elnök-vezérigazgató, BKV Zrt. – Mobilitás Budapesten

09.35 Dr. Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházások irányításával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos – A megújuló Budapest –  Kormányzati cselekvés Budapesten

09.45 Dr. Szeneczey Balázs, főpolgármester-helyettes – Budapest, a magyar metropolisz. Fejlesztési projektek Budapesten

09.55 Dr. Magyar Zoltán, alelnök, Magyar Olimpiai Bizottság – Nagy sportrendezvények Budapesten

10.05 Mozsár István, vezérigazgató, Városliget Zrt. – Liget Budapest Projekt 2016 év eleji státusza

10.15 Dr. Persányi Miklós, főigazgató, Fővárosi Állat- és Növénykert – A jövő állatkertje Budapesten

10.25 Eszenyi Enikő, igazgató, Vígszínház – Fővárosi színházak

10.45 Darvas Judit, Magyarországi Divízió Vezető, IBUSZ –IBUSZ, Budapest kulturális utaztató partnere

A sajtótájékoztatón való részvétel regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot március 2-ig kell jelezni a sajto@budapestinfo.hu e-mail címen.

A konferencián való részvétel a pénteki napra érvényes jegy megvásárlásához és előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz kattintson ide.