Budapesten toboroz pilótákat az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2017. március 13. 17:42

Az Emirates hálózatában található célállomások bővülése, valamint az utasforgalom folyamatos növekedése következtében a légitársaság ismét tapasztalt pilótákat keres a világ egyetlen kizárólag A380-as és B777-es gépekből álló flottájának pilótafülkéibe.

Európai Pilótatoborzó Roadshow-ja részeként március 21–22-én az Emirates összesen három tájékoztatót tart a Hotel Mercure Budapest Budában, 21-én 10 és 14 órakor, valamint 22-én 10 órakor. Minden érdeklődő előzetes regisztráció nélkül részt vehet az eseményen. Azok, akik személyesen nem tudnak megjelenni a roadshow-n, online is kitölthetik a jelentkezési lapjukat a www.emirates.com/pilots oldalon, ahol megtalálhatók az alkalmassági követelmények és a dolgozói juttatások is.

Tapasztalt pilóták jelentkezését várják

Fotó: Emirates

A kiválasztott pályázóknak az Emirates egy online kiválasztási folyamat során megadja a lehetőséget, hogy az első körös interjúra és értékelésre az otthonukban kerüljön sor, egy számukra megfelelő időpontban.

Olyan tapasztalt pilóták jelentkezését várják, akiknek kiváló az angol nyelvtudásuk szóban és írásban egyaránt, valamint jó az egészségük és a fizikai állapotuk.