Buszflottát és vízumügyintézést is fejleszt a Green Travel tulajdonosa

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 24. 16:47

A Green Travel Nemzetközi Utazási Iroda beutaztatási üzletágának fejlődése indokolttá tette, hogy saját gépparkkal szolgálja ki az Európába érkező Török turistákat – nyilatkozta a cég közleményében Göktas Merdol a cég tulajdonos-ügyvezetője.

A cég az MAN Magyarországi Központját választotta partneréül a 2,7 millió eurós projekthez. A márka prioritása nem véletlen, ugyanis a cég Törökországban is ilyen típusú autóbuszokkal dolgozik számos területen.

Az első megrendelés 10 db 49+2 üléssel rendelkező autóbuszt tartalmazott, melyből két járművet már át is vett  a megrendelő.

A buszok már a hétvégén megkezdik a munkát belföldön és külföldön.

 

A beutas forgalom idén kiemelkedően fejlődött a cégnél, így az alvállalkozó buszos cégek megrendeléseit túllépve a saját buszállomány is folyamatosan el lesz látva utasokkal.

A Törökországból érkező turisták 80% -a közép-kelet-európai körutakra érkezik, melyek 1 hetes, 10 napos vagy 2 hetes turnusokban vehetőek igénybe, immáron több mint 15 éve.

A megnövekedett utasforgalom köszönhető egy másik projektjenek is, ugyanis augusztus közepe óta mar Isztambulban az egyszerűsített schengeni vízum megszerzésében is segíti ügyfeleit egy újabb magyar vállalkozás.

A cégek tervei szerint ez a két új szolgáltatás, valamint biztos banki hátterük újabb piaci lehetőségeket jelentenek.

Terveik szerint szolgáltatásaik hazánkban es Törökországban is továbbra is stabilan bővülnek.