December 6-án indul az IBUSZ nyári előfoglalási akciója

Forrás: turizmus.com

 2019. december 05. 18:22

Az IBUSZ várja viszonteladó partnerei foglalásait ismert B2B felületén, valamint megerősített helyfoglalási központjában.

Minden eddiginél nagyobb kapacitás és választék lesz a görög szigetekre, Spanyolországba és Bulgáriába. A korábbi 18 gép helyett jövőre heti 24 chartergépet bérel az IBUSZ a Smartwings légitársaságtól és további többszáz helyet a Wizz Air barcelonai és mallorcai járataira –áll az iroda közleményében.Az IBUSZ a jövő évi lekötésekkel Magyarországon a legnagyobb lekötött kapacitással és legnagyobb választékkal rendelkezik a görög területeken. A garanciális lekötésekben sokkal több magas kategóriás (4-5 csillagos) szálloda található, melyek az értékesítők és az utasok számára jól ismertek, de eddig az IBUSZ árualapjában nem szerepeltek.

Az életbe lépő teljes összegű árazás miatt a korábbi években bevált előfoglalási kedvezményüket is átalakították. Az utasok nominálisan ugyanazt a kedvezményt kapják mind tavaly, csak a publikált mérték változik, hiszen most a teljes (illetékekkel együtt szereplő) díjból kapják a kedvezményeket.

Az IBUSZ minden eddiginél nagyobb görög választékot kínál

Fotó: Max Pixel

•   December 6. és március 1. között készült és leelőlegezett foglalások esetén minden meghirdetett díjakból, melyek a kötelezően fizetendő díjakat is tartalmazzák, 15% kedvezményt biztosítanak.

Ezen felül:

•   A májusi, júniusi és szeptemberi (augusztus 24-e utáni) indulású repülőgépes utazások esetén további 20% kedvezményt biztosítanak a jegyárból, mely szintén tartalmazza a kötelezően fizetendő díjakat.

•   A májusi, júniusi és szeptemberi (augusztus 24-e utáni) indulású autóbuszos utazások esetén további 40% kedvezményt biztosítanak a buszjegy árából.

Az IBUSZ várja viszonteladó partnerei foglalásait az ismert B2B felületén, valamint megerősített helyfoglalási központjában. (X)