Egy kis repülő a KLM új animációs filmjének főszerelője

Forrás: turizmus.com

 2015. április 10. 15:00

A KLM Holland Királyi Légitársaság bemutatta első, gyerekeknek szóló animációs rövidfilmjét Bluey-ról, a vagány kis KLM repülőről. „A Bluey Kisfilm" a KLM speciális Youtube csatornáján érhető el, de júniustól a kis repülő kalandjai már a KLM nemzetközi járatain is megtekinthetők lesznek.

A film az első része a kis repülőről szóló animációs sorozatnak. Ebben a részben Bluey apukájával és barátjával, Wendyvel éli át a kalandokat a Zundert virág parádén.

A KLM-nek fontos, hogy legfiatalabb utasai számára is kényelmes és élményteli legyen az utazás. Bluey-t tavaly novemberben mutatták be a közönségnek, azóta pedig rendkívüli népszerűségnek örvend a gyerekek körében. A nemzetközi járatokon a Bluey csomagban kártya készlet, kifestőkönyv, színes ceruzák, flotta-kitűző és szemellenző is található. A nemzetközi repülőutakon egy színes Bluey uzsonna dobozt is biztosítanak. Azok a gyerekek, akik kísérő nélkül utaznak, igénybe vehetik a felújított KLM Junior várót az amszterdami Schiphol repülőtéren. A reptéren a kettes számú lounge-ban található játszóteret is átalakították, hogy a gyerekek már az utazás előtt megismerkedhessenek Bluey-val.

Bluey célja, hogy az utazás kényelmes és különleges élmény maradjon a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt.Hiszen ha a gyerekek elfoglalják magukat, a szülők is kellemesebben tölthetik el a repülési időt.

„A Bluey Kisfilm" az alábbi linken tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=OCqTSbROa-w