Egyre többen ingáznak a munkahelyükre tömegközlekedéssel

Forrás: turizmus.com

 2024. január 12. 15:17

2023-ban több kutatásból is kiderült, hogy egyre kevésbé nyitottak a munkaadók az otthoni munkavégzés megtartására. A munkavállalók 95 százaléka nyilatkozta azt, hogy nem dolgozik home office-ban, ami a Covid előtti szintre való visszaesést jelenti.

Ennek megfelelően a munkába járáshoz egyre többen veszik igénybe a tömegközlekedést, miközben folyamatosan növekszik az influenzaszerű megbetegedésekkel orvoshoz fordulók száma. Az utazásokat így érdemes körültekintően átgondolni és olyan járatokat választani, ahol tartós higiéniai bevonatot használnak a járműveken.

A Volánbusz Zrt. buszain a Resysten magyar fejlesztésű, speciális felületkezelését alkalmazzák, aminek köszönhetően a kórokozók nem tapadnak meg a gyakran és sokak által érintett felületeken egy teljes éven át.

Egyre többen ingáznak újra tömegközlekedéssel munkahelyükre

Fotó: Volánbusz / Facebook

 

A bevonat láthatatlan, színtelen, szagtalan és a takarítások között is óvja az utasok és a busztársaság munkavállalóinak egészségét.

A Volánbusz Zrt. már 2015 óta használja a Resysten felületkezelési technológiáját, azóta több száz jármű olyan belső felületein próbálták ki, mint például az utasüléseken, a vezetőfülkén, a fogantyúkon, a kapaszkodókon és a belső üvegfelületeken.

A pozitív tapasztalatoknak köszönhetően 2021-ben a Covid alatt valamennyi budapesti agglomerációban közlekedő Volánbuszon is bevetették a magyar fejlesztésű, tartós higiénés bevonatot.