Felújította a szegedi vasútállomás ügyfélcentrumát a MÁV-Start

Forrás: turizmus.com

 2019. november 07. 11:19

A szegedi vasútállomáson modern, színvonalas ügyfélcentrum fogadja az utasokat, akik itt számos utazással kapcsolatos ügyet tudnak elintézni, nemsokára pedig sorszámhúzó automata segíti majd a gördülékenyebb kiszolgálásukat.

A több mint százéves állomásépületben működő ügyfélszolgálat a felújításnak köszönhetően október első felében visszaköltözhetett korábbi helyére a földszinti üzlethelyiségéből, nem sokkal később pedig a nemzetközi pénztár is csatlakozott hozzá.

A MÁV-Start megújult ügyfélcentrumában az állomáson naponta megforduló több mint 4200 fizető utas komfortosabb és modernebb környezetben intézheti az ügyeit.

A földszinti ügyfélcentrumban működő ügyfélszolgálati és nemzetközi pénztárak mellett az emeleti csarnokban még további három-négy  pénztárablaknál van lehetőség a jegyek megvásárlására. Valamint az emeleti csarnokban két  bankkártyás jegyautomata üzemel.

Az új ügyfélcentrumban számos szolgáltatás elérhető

Fotó: MÁV-Start

Az ügyfélcentrumban a belföldi és nemzetközi utazástervezés, az azt követő elővételben történő menetjegyváltás, a panaszkezelés, és a csomagmegőrzés is igénybe vehetők.


Kapcsolódó cikkek

Adventi expresszvonat Grazba

2019. október 25.