Nászutas slágerek Balitól a görög szigetekig

 2011. január 16. 11:13

Ha esküvőről van szó, semmi se drága: egy szűk réteg számára ilyenkor megengedhető a fejenként félmilliós külföldi nászút is. A slágerek: Maldív szigetek, Mauritius, Bali és a Seychelle-szigetek - derült ki a hétvégi a Budapest Kongresszusi Központban rendezett Esküvő vásáron.

Vannak, akik úgy döntenek, hogy azt a több millió forintot, amit az itthoni lakodalomra szánnának, inkább magukra költik és külföldön tartják meg esküvőjüket. A Coral Tours, amely Magyarország első nászutazási irodájaként aposztrofálja magát, külön katalógust adott ki e témában.
Az egzotikus utak mellett népszerű Toscana, Ciprus és vannak, akik Máltát vagy Portugáliát választják. Az Andromeda Travel a Görögországban szervezett esküvők specialistája. Nemcsak görög származásúak döntenek úgy, hogy egy halászbárkán, egy sziklaszirten a viharos tenger partján vagy ókori falak között mondják ki a boldogító igent.
Sokan álltak meg a Vista pultjánál is, az iroda szintén külön – belföldi és külföldi - nászutas ajánlatokkal és kedvezményekkel érkezett.