Sixt Driving School 3.0

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 20. 19:38

A Sixt Hungary immáron harmadszor invitálta vezetéstechnikai játékra legnagyobb bérlő partnereit Zsámbékra, a Drivingcamp pályára.

Mintegy 50 cég több mint 70 képviselője élt a lehetőséggel. Őket  az autókölcsönző néhány prémium kategóriás autója, Volvo, Mercedes és BMW gépkocsik látványa fogadta.

A Sixt Hungary néhány prémium autója

Fotó: turizmus.com

Szeptember 20-án,  a Sixt Driving School 3.0 rendezvényen maga a létesítmény is szolgált némi újdonsággal, nevezetesen kialakítottak egy új, 300 négyzetméteres konferencia-/bemutatótermet, ami kifejezetten az ilyen típusú rendezvényeket szolgálja. A Sixt is ide invitálta először vendégeit, akiknek egy kerekasztal-beszélgetés keretében mondtak el néhány újdonságot.

A kerekasztal résztvevői (balról jobbra): Kovács Miklós operatív vezető, Dózsa Péter marketingmenedzser, Szolnoki Rita értékesítési vezető, Schmidt Ádám üzletfejlesztési menedzser és Lakatos Péter stratégiai igazgató

Fotó: turizmus.com

Megtudhattuk, hogy a Sixt limousine szolgálatának gépkocsivezetőit is ezen a pályán tréningezik, hogy minél inkább biztonságtudatos sofőrökké váljanak.

Elmondták többek között azt is, hogy a Sixt immáron több mint 40 kategóriában kínál kölcsönautókat. A piac erősödését, no meg a Sixt üzletpolitikáját jelzi, hogy flottájuknak immáron 20 százalékát prémium kategóriás autók adják.

Nagy sikere volt annak a Nissan Leaf demo autónak, amelyet véletlenül, de szerencsésen éppen fekete-narancssárgára fényeztek, s amely a műszaki megoldások iránt érdeklődőket vonzotta leginkább

Fotó: turizmus.com

A környezetvédelmi, illetve a kényelmi igényeket követve ma már közel 200 „zöld" autót kínálnak, illetve teljes flottájuknak fele automata váltóval felszerelt.

Dévai Gábor

Fotó: Sixt

Dózsa Péter, a Sixt Hungary marketing menedzsere kifejtette, hogy az AutoWallis autókölcsönzője nemzetközileg ismert, nagyon erős brandet képvisel Magyarországon, ezzel együtt fontosnak tartják, hogy sok online portálon jelenjenek meg, s minél több rendezvényen vegyenek részt, népszerűsítve szolgáltatásaikat.

Dévai Gábor, a Sixt Hungary ügyvezetője többek között elmondta szerkesztőségünknek, hogy anyavállalatuk Németországban már a car sharing piacán is megjelent. De ezt, s néhány további érdekességet már a Turizmus.com Magazin szeptemberi számában megjelent, Dévai Gáborral készült interjúból tudhatják meg.