Stratégiai együttműködést kötött a VISTA a CIG Pannónia Csoporttal

Forrás: turizmus.com

 2023. július 18. 16:16

Stratégiai együttműködést kötött Magyarország egyik legnagyobb utazási irodája – a VISTA Utazási Irodák Kft. a CIG Pannónia Csoporttal. A szerződés értelmében a VISTA július 18-tól csak a CIG innovatív utasbiztosításait kínálja ügyfeleinek az utazásokhoz.

A VISTA Utazási Irodák Kft. 3+3 évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást kötött a CIG Pannónia Csoporttal, melynek keretében az utazási iroda kizárólagosan a biztosító vagyonbiztosítással foglalkozó tagvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. ügyfélközpontú utasbiztosítási termékeit értékesíti ügyfelei számára. A közös termékek július 18-tól elérhetők a VISTA irodáiban, valamint hamarosan már online is meg lehet kötni a biztosításokat, akár közvetlenül az utazás megkezdése előtt, útban a repülőtérre – olvasható a CIG Pannónia Csoport lapunkhoz eljuttatott sajótközleményében.

A VISTA és a CIG stratégiai együttműködésében kínált biztosítások két termékcsoportból állnak. Az egyikbe az útlemondási biztosítások tartoznak, míg a másikba az utasbiztosítások. Az utasbiztosítások tekintetében két csomagból válogathatnak az ügyfelek (VISTA Standard és VISTA Extra), illetve megkülönbözteti az utasbiztosításokat annak tekintetében is, hogy Európán belüli és más kontinenseken elhelyezkedő, de Európához közel eső országok (mint Törökország, Tunézia, Marokkó, Egyiptom), vagy Európán kívüli úti cél esetében vehető igénybe. Ezen felül elérhető hajós, sport és repülő kiegészítés is a biztosításokhoz.

Megállpodást kötött a VISTA Utazási Irodák Kft. és a CIG Pannónia Csoport

Fotó: CIG Pannónia Csoport

 

„A Covid után egyértelműen megfigyelhető volt az utasok részéről a nagyobb biztonságra való törekvés. Ez azt jelenti, hogy ma már sokkal inkább preferálják az utazásszervezést, és a részletek biztosítását, pontosítását. Ez magában foglalja az utasbiztosítás kötését is, aminek a tartalmát a legtöbb utas már részletesen ismerni szeretné. Fontos az is, hogy ha baj van, akkor tudjanak kihez fordulni, ezért is létezik nálunk egy 0-24-es ügyfélszolgálat, ahol minden szolgáltatásunkkal kapcsolatban tudunk segíteni az úton lévő ügyfeleinknek" – mondta el Zsobrák Tamás, a VISTA ügyvezető igazgatója.