Tanulmányút az Isztrián a Terrával

 2014. május 28. 15:22

A katalógusban szereplő szálláshelyek mellett a félsziget látnivalóinak megismerésére, a helyi ízek megkóstolására is alkalma nyílt a május 22-26 között megrendezett study tour résztvevőinek.

A túra – amelyre legeredményesebb értékesítő partnereit invitálta az iroda - a félsziget észak-nyugati részén, Umagból indult, Porec, Vrsar, Rovinj, Pula érintése után az attraktív tengerparttal csalogató Rabacban zárult. Az öt nap programjában az alsó árkategóriás, jellemzően önellátással kínált kétcsillagos üdülőfalvak, és két-, három-, négycsillagos, esetenként all inkluzív ellátást kínáló, tengerparti szálláshelyek egyaránt szerepeltek. Szálláshelyként Porecben a Hotel Delfin, Pulában a Hotel Brioni, Rabacban a Hotel Hedera szolgált. A munkán túl a kikapcsolódásra is alkalmat adó program egyik legizgalmasabb része a kirándulás volt a - Tito egykori bázisául is szolgáló -Brioni szigetekre, ahol római korból származó romokat, szafari parkot, botanikus kertet és Titohoz kapcsolódó kiállításokat tekinthetett meg a több mint 20 fős társaság.


Az idei szezonnal kapcsolatban a Csákány Csaba, a Terra Reisen magyarországi igazgatója bizakodó, a foglalások tekintetében tíz százalékos növekedést könyvelhetnek el a tavalyi év hasonló időszakához képest.