Újra várja a frissdiplomásokat az easyJet

Forrás: turizmus.com

 2014. december 08. 16:50

Üzemeltetés, hálózatirányítás, marketing – csak pár terület a sok közül, ahová pályakezdőket vár Európa legnagyobb légiközlekedési hálózata. Már lehet jelentkezni a 2015-ben induló kétéves gyakornoki programra.

Az easyJet 2011-ben indított Európai Frissdiplomás Programja már negyedik éve keresi a fiatal tehetségeket. A kiválasztottak két évig a légitársaság különböző szervezeti egységeinél dolgozva szerezhetnek gyakorlati tapasztalat, vagy akár állást is.

Az elmúlt két évben több mint 3000 jelentkező pályázott az easyJet programjára, közülük 42 frissdiplomást választottak ki. A résztvevőknek betekinthetnek a légitársaság napi teendőibe, de hosszú távú, stratégiai jelentőségű projektekbe is bevonják őket, valamint a két év során végig egy saját, képzett mentor segíti beilleszkedésüket és munkájukat.

 

A programban résztvevők közül legtöbben az Egyesült Királyságból, Portugáliából, Olaszországból, Görögországból, Spanyolországból és Németországból érkeztek.

Jelentkezni ezen az oldalon keresztül lehet 2015. január 11-ig. A második körbe került jelentkezők az easyJet angliai Tréning Központjában bizonyíthatják rátermettségüket.