Senior sales manager, Hotel Karos Spa**** superior Zalakaros

Forrás: turizmus.com

 2017. december 11. 16:07

A Hotel Karos Spa**** superior Zalakaros és a régió legnagyobb, 300 Spa superior szobávalrendelkező családbarát wellness szállodája, mely országos szinten egyedülálló. A szálloda 2004-ben nyitotta meg kapuit és különlegességének méltán nevezhető a 4000m2-en elterülő wellness és spa világ, ahol 7 medence, szaunapark, gyermekjátszó éstöbb mint 100 féle wellness kezelés, masszázs vár a vendégekre.

Senior sales manager


Feladatok:
- Piacelemzést végez és azonosítja a növekedési lehetőségeket
- A szálloda értékesítési és marketing stratégiájának kidolgozása és a megvalósítás irányítása
- Bevételi tervek elkészítése, kampányok szervezése- Irányítja a szálloda marketing, értékesítési, rezervációs és programszervezési tevékenységét (összesen 10 fő)
- Kiemelt ügyfelekkel személyes kapcsolatot tart, amelyet folyamatosan fejleszt- Beosztottait motiválja, munkájukat támogatja és folyamatosan fejleszti őket

Követelmények:
Az ideális jelölt szállodaiparban vagy a turizmus más területén rendelkezik értékesítési tapasztalattal, és komoly eredményekkel, továbbá kifejezetten ügyesen épít csapatot és menedzseli beosztottait, mert munkájának eredményessége főleg ezen múlik.

Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára fontos értékkel bír, hogy itt a piaci átlagnál jóval magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, hogy hosszú távú biztos szakmai karriert és közvetlen hangulatú cégkultúrát ajánlunk.

- Felsőfokú végzettség
- Legalább 3 év értékesítési tapasztalat szállodaiparban vagy a turizmus más területén
- Bizonyíthatóan eredményes szakmai múlt (referenciák)- Angol és német tárgyalóképes nyelvtudás

Amit kínálunk:

- Versenyképes fizetés + éves bónusz
- Személyzeti étkezés, bejárási költségtérítés
- Stabil lábakon álló, folyamatosan fejlődő vállalat
- Komoly szakmai fejlődési lehetőség
- Céges mobiltelefon
- Kedvezményes üdülési lehetőségek

Munkavégzés helye: Zalakaros

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnali

Jelentkezés: Amennyiben képesnek érzi magát e munkakör betöltésére, várjuk pályázatát (fénykép, motivációs levél, magyar nyelvű önéletrajz) az alábbi email címre, a tárgy mezőben „Senior sales manager”-ként megjelölve.

(X)