Sales Manager

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 06. 16:51

#gerbeaudminőség #gerbeaudmenőség

...ha aktív sales fókuszú, jó humorú, kreatív, domináns személyiség vagy kiváló kommunikációs képességekkel, valamint kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezel és érdekel, hogy hogyan fejlesztünk egy 162 éves csúcsgasztronómiai legendát a következő 162 évben, akkor olvass tovább!

Munkád fókuszában a Gerbeaud Csoport tradícióra és innovációra épülő szolgáltatásainak bemutatása áll, főként a megújuló és szenzációsan izgalmas Gerbeaud Catering értékesítésével foglalkozol majd. Az aktív piaci trendeket nem veszted szem elől, képes vagy önálló munkavégzésre, de a csapatmunka sem áll távol Tőled.

A mindennapok során partnereink százaival veszed fel a kapcsolatot, beleértve nagyvállalatok és intézmények, utazási irodák, szállodák és rendezvényszervező cégek képviselőit, akikkel magyarul és angolul egyeztetsz. További magabiztos nyelvismeret előny, de nem feltétel.

Írásban és szóban egyaránt kivételesen kommunikálsz és önállóan képviseled a cégcsoportot legyen szó régi és új ügyfelek megkereséséről, tárgyalások lebonyolításáról, ajánlatírásról vagy a partnereink igényeinek minden elvárást felülmúló kezeléséről. Szorosan együttműködsz a Ház minden egységével, miközben új alvállakozókat kutatsz fel a maximális elégedettség érdekében, amit aztán kimutatásokon keresztül mutatsz be a menedzsmentnek.

Felsőfokú tanulmányaid elvégzését követően legalább 2 év értékesítői tapasztalatot szereztél rendezvényszervezés terén és otthonosan mozogsz a gasztronómia világában. Hab a tortán, ha releváns külföldi tapasztalattal rendelkezel és akár már holnap tudsz kezdeni.

Bejelentett állást ajánlunk, személyzeti étkezéssel, mennyei kávéval és egy fantasztikus csapattal a Belváros szívében.

Fényképes önéletrajzodat az alábbi e-mail címre várjuk: