A Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal nemzetközi pályázatot hirdet

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 04. 16:05

A Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal nemzetközi pályázatot hirdet, melynek keretében 3 éves ciklusban (2018-2020) az idegenforgalmi hivatal standjait kell majd megépíteni nemzetközi turisztikai kiállításokon.

TUNÉZIAI NEMZETI IDEGENFORGALMI HIVATAL (O.N.T.T.)05/2017. SZ. NEMZETKÖZI PÁLYÁZATI KIÍRÁS
O.N.T.T. STANDOK ÉPÍTÉSE KÜLFÖLDI ÉS TUNÉZIAI TURISZTIKAI KIÁLLÍTÁSOKON ÉS VÁSÁROKON
2018/2019/2020. ÉV

A Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal nemzetközi pályázatot hirdet O.N.T.T. standok építésére külföldi és tunéziai turisztikai kiállításokon (a vásárok listáját lásd a pályázati dokumentáció második oldalán).

Azok a pályázók, akik a pályázaton részt kívánnak venni, a pályázati dokumentációt a Direction Centrale de la Promotion irodájában (84 avenue de la Liberté, Tunis) vagy a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatalok külföldi képviseletein szerezhetik be (Magyarországon: 1051-Bp, Bajcsy-Zs. út 12. I/102-103.).

Az ajánlatokat leadni személyesen az O.N.T.T. tuniszi székhelyének központi nyilvántartó hivatalában munkaidőben lehet, ahol átvételi elismervényt adnak a pályázat érkeztetéséről. Továbbá a pályázatokat ajánlott postai levélben vagy gyorspostával is el lehet küldeni az O.N.T.T. tuniszi címére a vezérigazgatónak címezve: Monsieur La Directeur Général de l'Office National du Tourisme ; 1, Avenue Mohamed V, 1001 Tunis.

A pályázatoknak legkésőbb 2017. október 10-én, kedden, 12 óráig kell beérkezniük. Minden személyesen leadott vagy postai úton beérkezett pályázatra a beérkezés időpontjában rákerül a hivatal pecsétje az érkeztetés dátumával.

Az ajánlatokat lezárt, lepecsételt borítékban kell benyújtani, melyenjól láthatóan szerepelnie kell a következő szövegnek: "A NE PAS OUVRIR – APPEL D’OFFRES INTERNATIONAL N°05/2017 – CONSTRUCTION DES STANDS O.N.T.T AUX SALONS ET FOIRES TOURISTIQUES A L'ETRANGER ET EN TUNISIE ANNEE 2018/2019/2020"

A benyújtandó pályázatnak tartalmaznia kell az Ajánlati biztosítékot és az Adminisztratív okmányokat, valamint ezen felül két, lezárt borítékot:

Ajánlati biztosítékot a 15. tételben szereplő országok esetében egy tunéziai alapítású banknál dínárban kell elhelyezni. Amennyiben az ajánlattevő nem tunéziai, úgy az ajánlattevő létesítési országában található O.N.T.T. külföldi képviseletének számlájára kell utalni EURÓbana biztosítékot (a pályázati dokumentáció 11. pontja szerint). Az ajánlati biztosítéknak a pályázatok beérkezési határidejének másnapjától számított 120 napig érvényesnek kell lennie.

 

Adminisztratív okmányok
• Egy igazolás arról, hogy a pályázó betartja a tunéziai illetőségűekre vonatkozóan, az Adóhivatal által előírt szabályokat.  
• A nem tunéziai illetőségű pályázók esetén :egy eredeti igazolás hiteles fordítással arról, hogy a pályázó ellen nem zajlik csődeljárás vagy felszámolási eljárás, vagy bármely más, a pályázó származási országának törvényei által megszabott eljárás. Az igazoláshoz csatolni kell egy hiteles, francia nyelvű fordítást, valamint a dokumentumot hitelesíttetni kell az adott ország helyi tunéziai konzulátusával is.
• Egynyilatkozat, melyben  a pályázó felelőssége tudatában kijelenti és kötelezettséget vállal arra, hogy a pályázati eljárásban és a kivitelezés során semmilyen befolyás alatt nem áll.
• A pályázó felelőssége tudatában tett nyilatkozata arról, hogy az elmúlt öt évben nem volt az ONTT hivatalnoka.
• Általános információs lap.
• A vállalkozásnyilatkozata vagy bármely más dokumentum, ami a válallat tevékenységét igazolja.
• Ha szükséges,egy meghatalmazás.
• A pályázati kiírás szerinti dokumentumok.
• A Különleges Szerződési Feltételek (KSZF).
• A tunéziai illetőségűek esetén a Társadalombiztosítási Pénztári tagság igazolása
• A tunéziai pályázók cégkivonata vagy, a nem tunéziai pályázók esetén bármely más, a származási ország törvényei által előírt, ennek megfelelő dokumentum.
• A pályázati kiírás 9. sz. melléklete alapján nyilatkozatot kell tenni arról, hogy a tunéziai illetőségű pályázók rendelkeznek nem tunéziai illetőségű képviselettel vagy a tunéziai illetőségű pályázók esetén a Tunéziai Központi Bank előzetes engedélye valutában történő kötelezettségvállalásról

1. sz. boríték : Műszaki ajánlat
• Technikai adatok 
• A vállalkozás a projekthez hasonló területen keletkezett referenciáinak listája 
• A referenciákat igazoló dokumentumok: A megbízó által kiállított átadás-átvételi jegyzőkönyv vagy teljesítési igazolás, vagy szerződés a fizetést igazoló okirattal ill. számlával.

2. sz. boríték : Pénzügyi ajánlat
• Pályázati dokumentáció
• Árjegyzék

MEGJ.: Elutasításra kerül minden olyan ajánlat, amely nem tartalmazza az ajánlati biztosítékot vagy nem az előírt módon került benyújtásra.

A műszaki és pénzügyi ajánlatok egyidejű felbontására nyilvános ülésen, 2017. október 10-én, 14,30-kor a 84, avenue de la liberté 1002, Tunisz cím alatti tárgyalóban fog sor kerülni.

A pályázók képviselőinek az 5. SZ. MELLÉKLETBEN szereplő minta szerint aláírt meghatalmazással kell rendelkezniük.

Az ajánlatoknak az ajánlatok beérkezési határidejének másnapjától számított százhúsz (120) napos időszakon keresztül érvényesek kell lennie.

(x)