Elkészült büki TDM okostelefonokra optimalizált weboldala

Forrás: turizmus.com

 2015. január 12. 16:07

Az internet térhódítása, a megváltozott utazási szokások és az okostelefonok, táblagépek elterjedése indokolttá tette a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület weboldalának mobil optimalizálását.

Az idén 750 éves település turisztikai szervezete számára lényeges, hogy a fürdőváros hírei, eseményei, valamint az online szállásfoglalás lehetősége a legszélesebb formában elérhető legyen a weboldal látogatói számára, így ha az érdeklődő iOS vagy Android operációs rendszerű (okostelefon vagy tablet) készülékkel nyitja meg böngészőjében a weboldalt, akkor is könnyen és egyszerűen megtalálja az őt érdeklő információkat.

 

Fontos, hogy ugyanaz a tartalom jelenik meg a mobil eszközön és számítógépen is, így naprakész és teljes értékű tájékoztatást nyújt, valamint a weboldalon található nyelvek is megjeleníthetőek. Az optimalizálásnak köszönhetően a rendszer felismeri a készülékeket és automatikusan tölti be a weboldal mobil változatát, amely a telefonok, vagy tabletek kijelző méretének megfelelő felbontásban, jól olvasható módon jeleníti meg a tartalmat.