Grúzia a sláger Északon

Forrás: turizmus.com

 2018. november 26. 11:42

Az utóbbi két évben nagy sikere van Grúziának a skandináv államokban. A szállodák megléte kérdéses, de ezen a téren sokat fejlődött a hajdani szovjet utódállam.

Mindkét svéd népszerű turisztikai online magazin, a vagabond.se és az alltomresor.se is rendszeresen beszámol arról, hogy az egzotikumok és történelmi emlékhelyek mellett fiatalos, vidám, olykor a retróval összekacsintó helyek nyíltak Grúziában, amelyek lehetnének bárhol a világon, de mégis, ezek a vendéglátó helyek teszik nemzetközivé és trendivé Tbiliszi hangulatát. A grúz konyha nagy vonzerő, ami a nyugati országokban nyílt nemzeti konyhájú éttermeknek is köszönhető.

Az egzotikus Grúzia újdonságot és kalandot ígér

Fotó: [forrás]

Az ország divatossá vált, mert megtartotta a történelmi emlékeket, ugyanakkor újdonságot és kalandokat ígér a turistának, míg Görögországot vagy Spanyolországot már gyerekkorukban megismerik a skandinávok.

Az elkövetkező években már csak a szállodai kínálaton és a minőségen kell majd javítani,  mert ahogy igazán beindul a turizmus, kevésbé lesznek elnézők a vendégek az esetleges szolgáltatási zökkenőkkel szemben.

Kapcsolódó cikkek

Grúzia egyre közelebb

2017. június 15.