Kreativitás és stratégiai kínálat(át)szervezés – kényszer és lehetőség

Forrás: turizmus.com

 2020. május 28. 17:34

Június 3-án folytatódik a Tematikus TDM TV. A Magyar TDM Szövetség az online térben szervezett interaktív beszélgetésekkel szeretné segíteni a szolgáltatók felkészülését a nyári szezonra.

A május 20-án útjára indított Tematikus TDM TV első adásában a válsághelyzet kezelésére adott reakciókat és a lakossági hozzáállást ismerhették meg a résztvevők, míg e héten a várható utazási szokásokba és fogyasztói attitűdbe nyertek bepillantást a beszélgetőpartnerek jóvoltából. Az Érsek M. Zoltán (Az utazó magazin) és a Holczer Ágnes (HONifo Kft.) által bemutatott felmérések sokatmondó eredményei mellett Szigetvári József részletezte a Szallas.hu jelenlegi tapasztalatait a foglalásokra vonatkozóan, és külön hangsúlyozta a "transzparens kommunikáció", és az ezzel járó "bizalom és biztonság" jelentőségét, melyre az utazni vágyók kérdéseinek jelentős része vonatkozik call centerükben.

A harmadik adás témája: A stratégiakészítés és a termékfejlesztés új aspektusai, időpontja: 2020. június 03. 15.00 óra.

Beszélgetőpartnerek:

  • Hülvely István (kurátor, Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány)
  • Petényi Mirkó (kommunikációs igazgató, Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ)
  • Dr. Ludvigh Károly (tréner, coach, pszichiáter, pszichoterapeuta, Stratego Kft.)
  • Holczer Ágnes (turisztikai tanácsadó, HONifo Kft.)
  • Semsei Sándor (elnök, MTDMSZ)

A beszélgetések az online térben kerülnek megrendezésre, a Zoom program segítségével. A részvétel térítésmentes, bárki számára igénybe vehető, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a regisztrációs űrlap kitöltésével tudnak megtenni legkésőbb június 2-án 16 óráig.

Kérdéssel, téma- és beszélgetőpartnerrel kapcsolatos javaslattal a Magyar TDM Szövetség titkárát, Horváth Viktóriát lehet keresni az info@tdmszovetseg.eu e-mail címen.

(Borítókép: 123rf.com)