Megújult az eger.hu

Forrás: turizmus.com

 2018. június 14. 15:43

Egy jó városi honlap elengedhetetlen az egri ügyfelek elégedettségéhez, a hatékony városmarketinghez és a sikeres turisztikai munkához is.

Ezzel a céllal működött 2013 nyara óta az eger.hu oldal, amely díjat nyert az „Év honlapja pályázaton" és ezzel a céllal kezdődik el most a teljes megújulás a www.eger.hu oldalon – jelentette be június 13-án, sajtótájékoztatón Habis László, Eger polgármestere.

A legfontosabb, azonnal szembetűnő változás az, hogy a www.eger.hu látogatója egy jellegzetes nyitó oldallal találkozik, ahol – az országban egyedülálló módon - tematikusan, csoportosítva kapja meg „Eger digitális étlapját".

Ez a megújulás azt jelenti, hogy új struktúrában, egy helyen és egységes megjelenéssel, átjárható módon tesszük elérhetővé az egri önkormányzati cégek és intézmények webes kínálatát. A különböző városi entitások mostantól nem konkurenciát jelentenek egymásnak az interneten, hanem erősítik egymást!

Az egriek egy helyen megtalálják (többek között):

-          az önkormányzati oldalt az elektronikus ügyintézés lehetőségeivel és a közérdekű információkkal, közgyűlési anyagokkal, hirdetményekkel, stb.

-          a széleskörű és naprakész programkínálatot(ez váltotta fel az eddig a főoldal homlokterében található programnaptárt)

-          mindazt az információt, színt és szolgáltatást, amit Eger Önkormányzata - vállalatain és intézményein keresztül - kínál az egrieknek

Az Eger iránt érdeklődő turisták megtalálják (többek között):

-          Eger teljesen új turisztikai honlapját, a www.visiteger.com oldalt (ez váltotta fel az eger.hu turizmus menüjét és a szállásfoglalást)

-          valamennyi egri élmény és program lehetőségét

-          a személyre szabott egri program összeállításának egyszerű, könnyen kezelhető és letölthető, vagy kinyomtatható lehetőségét (YMyEger)

-          az eger.hu integráns részeként elérhető, az országban egyedülálló módon komplex, VR szemüveggel is kezelhető„virtuális sétát", melynek segítségével 100 csodálatos egri helyszín járható be könnyen, élményszerűen, legyen a kezünk ügyében bármilyen számítógép, vagy mobileszköz

-          a különböző utazói célközönségek számára összeállított tematikus tippeket, mint pl. „Kutyával Egerben"; „Szépkorúaknak"; „Akadálymentes"; „Családi", stb.