Napsütéses szezonzárás a Bükfürdői Termelői Piacon

Forrás: turizmus.com

 2018. október 20. 11:53

2018. október 12-én nyárias hangulatban zárta be kapuit a Bükfürdői Termelői Piac.

Idén 25 alkalommal kínálták portékáikat a környékbeli termelők-kézművesek és a zárónapon sem volthiány ízletes és ízléses termékekből, azaz Bükfürdői Esszenciából.

Mosolygós hangulat a piacon

Fotó: Büki László

A negyedik szezon utolsó piacát fülbemászó harmonika zene tette ünnepivé, a fürdővárosban pihenővendégek mellett szép számban látogattak ki a helyi lakók is. A szervező turisztikai menedzsmentszervezet 2019. áprilisától tervezi a kedvelt rendezvény folytatását, amely az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségre tett szert. A piaci védjegy felhasználói köre is folyamatosan bővül, több vendéglátóhelyen is találkozhatunk a Bükfürdői Esszencia logóval, ami biztosíték arra, hogy közvetlenül a termelőktől beszerzett alapanyag felhasználásával készülő ételeket kóstolhatunk. A farm-to-table, azaz a termelőtől az asztalra kezdeményezés fő célja, hogy nyomon követhető,egészséges élelmiszerek kerüljenek a vásárlókhoz és az éttermekbe.

Jövőre indul az ötödik piaci szezon!

Fotó: Büki László

A bükfürdői piactér pár hónapra elcsendesül, hogy újabb ötletekkel és lendülettel felkészüljön az ötödik piaci szezonra!

(X)