Opatiját beválasztották Európa legromantikusabb úti céljai közé

Forrás: turizmus.com

 2021. február 18. 15:29

A Valentin-nap alkalmából a European Best Destinations és az amerikai Forbes magazin beválasztotta Opatiját Európa 16 legromantikusabb úti célja közé.

A válogatás a Valentin-nap legromantikusabb európai úti céljait mutatja be, amelyet a European Best Destination Organization (EBDO) állított össze, és amely a Forbes-szal együttműködve turisták millióinak ad ösztönzést a gyönyörű és egyedülálló európai úti célok megismeréséhez - tájékoztatott a Horvát Idegenforgalmi Közösség képviselete.

A február a szerelem hónapja Opatijában, Európa egyik legromantikusabb úti céljában

Fotó: Horvát Idegenforgalmi Közösség

A szerelem hónapjában a város romantikus hangulatát kiemeli a gyönyörű ünnepi megvilágítás és a több száz szív és romantikus üzenet is, amellyel Opatija város Idegenforgalmi Közössége díszítette a parkokat, tereket és utcákat.

Opatija a Valentin-napra, és egész februárra azt az üzentet küldi visszatérő és leendő vendégeinek: "Éld át a szerelmet!".

A Valentin-napi hétvégére a 11 nyitva tartó opatijai szálloda többségének szálláskapacitása megtelt.

Kedvező Valentin-napi ajánlataikkal Opatija szállodái sok helyi vendéget vonzottak, akik élvezhették a sétát a város romantikusan rendezett parkjaiban és a tengerparti Lungomare sétányon, ezen felül pihentető wellnessprogramok és a szállodai éttermek remek gasztronómiai kínálata várta a kikapcsolódni vágyókat.