Szabadtéri sportprogramok a Westend tetején

Forrás: turizmus.com

 2020. július 03. 13:56

Új koncepcióval és szabadtéri sportprogramokkal és várja a látogatókat péntektől augusztus 15-ig a Westend Tetőkert.

A helyszín és az eseménysorozat pénteki megnyitó sajtóeseményén elhangzott, hogy a növényekkel tarkított környezetben mindennap más szabadtéri sportprogramon hozhatják magukat formába az érdeklődők a neves instruktorok vezetésével tartott edzéseken.

A tetőkert korábban is számos népszerű rendezvénynek adott otthont, idén nyárra az labdarúgó Európa-bajnokság közvetítése kapcsán terveztek programsorozatot, de ez a koronavírus-járvány miatt nem valósulhatott meg. Az üzemeltető ezért úgy döntött, hogy más formában teremt közösségi eseményeket.

Mindennap más szabadtéri sportprogramon hozhatják magukat formába az érdeklődők a Westend Tetőkert ingyenes edzésein

Fotó: 123rf.com

Az aktív kikapcsolódás kedvelőit keddtől péntekig esténként (18.00 vagy 18.30 kezdettel), szombaton és vasárnap pedig délelőttönként (10.30 vagy 11.00 órai kezdettel) naponta változó edzésekkel várják. Lesz aerobic, jóga és sokféle mozgásforma Rubint Réka, Béres Alexandra, Katus Attila, Szengyörgyi Rómeó, Czanik Balázs, Diószegi Ádám, Péntek Enikő, Borlai Gerzson, Molnár Andrea, Keleti Andrea és Borsodi Balázs irányításával.

A sportprogramokon a részvétel ingyenes, belépés a Westend applikáció Jutalmak menüpontjában elérhető kupon aktiválásával történik.

A tetőkerti programoknál odafigyelnek az egészségügyi előírások és a megengedett maximális létszám betartására, valamint a takarításra, ezek mellett pedig több ponton lesz lehetőség kézfertőtlenítésre.