Tisztújítás a Gyöngyös-Mátra TDM-ben: menedzserből elnök

Forrás: turizmus.com

 2020. július 03. 17:14

Tisztújító közgyűlést tartott a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület. Az elnöki tisztséget Benkő Béla tölti be immár, az elnökségben is változások történtek.

Az Avar Hotelben megtartott közgyűlésen a tagság megválasztotta a TDM új vezetőségét. Az elnöki tisztséget a TDM-ben eddig turisztikai menedzserként dolgozó Benkő Béla látja el. Az alelnök Bujdosó Zoltán, az Eszterházy Károly Egyetem Károly Róbert Campus főigazgatója.

Az elnökség tagjai:
Dobre-Kecsmár Csaba – Egererdő Erdészeti Zrt., vezérigazgató
Nehéz Tamás – Hotel Avar, igazgató
Babiczki László –Mátrai Borászok Egyesületének elnöke
Jaros Péter – Mátra Biker SC, alelnök

Utóbbi két szakember az előző elnökségben is dolgozott.

A tisztújítás kapcsán Benkő Béla hangsúlyozta: köszönet illeti a tisztségeikről leköszönt korábbi vezetőket, Nagy Róbert elnököt, Szókovács Péter alelnököt, valamint Dinya Anikó és Palik Tibor elnökségi tagokat.

A Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület új és leköszönő elnöke: Benkő Béla (b) és Nagy Róbert (j)

Fotó: [forrás]

Mint az új elnök fogalmazott: a TDM a megkezdett úton halad tovább, fő cél a korábbi fejlesztési projektek folytatása, kihangsúlyozva az aktív turizmust, illetve növelve Gyöngyös látogatottságát.

A szervezet a jövőben is az együttműködésen alapuló, széles bázison nyugvó és szakmailag megalapozott munkát helyezi előtérbe, ebben számít a tagságra, s mindenki másra is, aki a Mátra turizmusában érdekelt.

A már kipróbált és jól működő, bevált eszközök alkalmazása mellett az új menedzsment némiképp új szemlélettel, hangsúlyosabb marketingfókuszú lépésekkel is igyekszik tovább erősíteni a hazai turisztikai kínálatban immár kiemelkedő helyen álló Mátra további fejlődését, ezen belül pedig Gyöngyös pozícióját – tette hozzá Benkő Béla.