Tudtad, hogy Bükfürdő, egy kifogyhatatlan „humán töltőállomás”?

Forrás: turizmus.com

 2018. november 07. 12:30

Legyen szó az Alpokalja friss levegőjéről, az éltető gyógyvízről, prevenciós és rekreációs programokról, családi kalandokról vagy ínycsiklandozó étkekről, a természetes töltekezés megannyi módszeréből itt könnyűszerrel válogathatunk.

Ha szervezetünket folyamatosan karbantartjuk és ily módon a vitalitásunkat is csúcsra járatjuk, akkor testünk garantáltan meghálálja mindezt: nő a teljesítő- és koncentrálóképességünk, jobban bírjuk a stresszt és a mindennapok valamennyi területén eredményesebben teljesítünk.

100 % gyógyerő – Fürdőzz, mint egy római!

Nem véletlen, hogy már az ókorban is nagy szeretettel hódoltak a fürdőzés rítusainak, hiszen a megtisztulás folyamata, vagy éppen az éltető forró vízben való ejtőzés élvezetes pillanatai képesek voltak feledtetni a fáradságos napokat, az erőt és olykor intrikát igénylő mindennapos készenlét megterhelő időszakait. Ma sincs ez másként, csak hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a gyógyvíznek és így a fürdőknek milyen kitüntetett helye lehetne az életünkben. Bükfürdő egyik legnagyobb kincse pont a páratlan összetételű gyógyvíz, mely literenként több mint 15 000 mg ásványi anyagot tartalmaz. Elég csak megmártóznunk ebben a varázslatos kincsben és máris sejtszintig töltődhetünk.

A tél közeledtével jól esik elmerülni a gyógyító termálvízben és feltankolni a hideg hónapokra, emellett a több ezeréves múltra visszatekintő szaunázásnak is hódolhatunk Bükfürdőn. Számos jótékony hatását ismerjük, így javítja a vérkeringést, erősíti az immunrendszert és az izzadás során a szervezetünkből természetes úton távoznak a felgyülemlett méreganyagok, ezáltal stresszoldásra is tökéletes.

>>> https://www.visitbuk.hu/hu/human-toltoallomasok

(X)