Fejezd ki magad a legkülönbözőbb felsőkkel!

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. április 25. 18:08

A felsőruházat legnagyobb előnye, hogy számtalan fazonú és típusú választható, bármilyen alkalomra. Egy lenge blúz nagyszerű választás egy délutáni séta során, de egy kerti partin vagy egy hivatalos megbeszélésen is bátran hordható.

Végtelenül variálható szettek

A csinos női felsők stílustól és ízléstől függetlenül igazi aduászok. Bármilyen nadrággal, szoknyával, kiegészítővel hordhatóak, különösen az egyszínű, fehér vagy fekete alapdarabok jól kombinálhatóak.

Sajnos nem mindig van idő a reggeli rohanás során alaposan megtervezni a napi szettet. Egy “business casual” dresszkóddal rendelkező munkahelyen pedig nem mindig illik egy lazább, például zenekaros póló viselete. Ezért minél több minimalista felső, blúz, ing beszerzése ajánlott ilyen esetben, de akár egy egyszínű póló blézerrel kombinálva is elegáns külsőt kölcsönöz.

Ha nincs szabály az öltözködési stílusra, akkor pedig bátran engedd el a fantáziád, és kísérletezz minél több színnel és fazonnal!

Ha nincs szabály az öltözködési stílusra, akkor bátran engedd el a fantáziád

Fotó: magenta-webshop.hu

Minták kavalkádja

Az utóbbi évtizedben nagy népszerűségnek örvendenek a természetközeli minták, mint a virág- vagy állatminta. Egy-egy mutatós flamingós vagy pálmaleveles ruhadarab vidámságot visz a mindennapokba és a szettbe. Érdemes azonban arra odafigyelni, hogy egy mintásabb darab mellé inkább egyszínű, egyszerűbb fazonú alsóruházatot válasszunk, és fordítva.

A jobb összhang eléréséért próbáljuk meg kombinálni a színeket, és törekedjünk arra, hogy ne mindig tetőtől talpig egy színben virítsunk. Ahogy a mondás is tartja, a változatosság gyönyörködtet!

 

Önkifejezés

A feliratos pólók nagy kedvencei azoknak, akik minimalista stílusban szeretnék kifejezni magukat. Nem kellenek hozzá nagy, neonszínű betűk, remekül tud mutatni egy rövid szó vagy mondat, ami még jelentéssel is felruházza a szettet.

Ugyanez igaz a minimalista dizájnú, egyvonalas rajzú mintákra vagy a sok apró, egyforma motívum viseletére is.

Ha van egy kedvenc márkád, amit szívesen viselsz, a márkajelzéssel ellátott, ízléses darabok is a világ tudtára adják lehengerlő stílusodat. Számos márka neve vagy logója egybefonódik a minőséggel és az egyediséggel. Ezeket viselni egyet jelent azzal, mint igényesen megválogatni, alaposan kiválasztani és bátran vállalni a személyes stílusod.

Ehhez bátorság és sok-sok kísérletezés is szükséges, ezért időnként próbálj ki új stílusokat, fazonokat és színeket. A kombinálásban is nagy meglepetések születhetnek, a legváratlanabb összeállítások is eredményezhetnek kifogástalan összhatást.

A MAGENTA magyar divatmárka 20 éve szolgáltat változatos, nőies és jól hordható darabokat. A legtrendibb színeket használva, ötvözve a stílusokat, hanyag eleganciától egészen a luxuskinézetig minden trend kedvelője találhat magának megfelelő darabot. Vidámságot kölcsönző ruháikkal magabiztosságot és nőiességet sugároznak a külvilág felé.

(X)