Sport közben sem kell lemondanod kedvenc okosórádról

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. november 27. 10:01

A különböző márkájú okosóráknak is a sokadik generációja kerül már piacra, így a fejlesztések a széleskörű felhasználói tapasztalatokon alapulnak, illetve az igényeknek megfelelően kerülnek kialakításra.

Az alapvető fitnesz- és egészségügyi alkalmazásokon felül egyes modellek úgy használhatóak, mint egy okostelefon, önállóan is képesek kommunikálni, és minden körülmények között használhatóak.

Sport közben sem kell lemondanod kedvenc okosórádról, magaddal viheted vizes körülmények közé is. Az olcsóbb verzióknak alacsonyabbak a használhatósági határai, de az exkluzív modellek extrém körülmények között, nagyobb vízmélységben, búvárkomputerként is használhatóak. Az Apple kiegészítők között a HelloCase oldalán találsz ehhez való szíjakat is.

 

Okosórák számtalan funkcióval

Az okosórák, kis méretüknek és egyre nagyobb tudásuknak köszönhetően rövid idő alatt meghódították a felhasználókat. Az Apple Watch okosóráknak is nagy a rajongótábora, ami részben a státuszszimbólumnak tartott iPhone-ok iránti lelkesedésből fakad, másrészt egyedi, stílusos megjelenésüknek köszönhető.

Az okosórák mindenhova elkísérnek

Fotó: hellocase.hu

Az almás okosórák minden verziója egységesen néz ki, nagyméretű szögletes házzal, két tokméretben, női és férfi csuklóra készül, többek között ez különbözteti meg más gyártók hasonló okoseszközeitől, emeli ki a tömegből. Igazi életérzést sugároznak ezek az órák, amellett, hogy számtalan hasznos funkcióval rendelkeznek.

A fitneszfunkciók az egészséges életmódra vágyók számára szolgálnak komoly előnyökkel, az önálló mobilhálózati kapcsolat pedig azoknak, akik mindig elérhetőek akarnak maradni.

 

Legyél mindennap más!

Az okosórák mindenhova elkísérnek, legyen szó hétköznapi programokról, munkáról vagy sportról.

A cserélhető, különböző stílusú, anyagú szíjaknak köszönhetően úgy alakíthatod az órádat az öltözékedhez, a stílusodhoz, pillanatnyi hangulatodhoz, tevékenységedhez, ahogy csak szeretnéd. A kialakításnak jóvoltából egy mozdulattal szétszedhető és rögzíthető valamennyi típus, így pillanatok alatt elkészülhetsz a cserével, akár a reggeli rohanásban vagy az edzés előtti öltözködésnél is

A klasszikus, színes szilikonszíjak mellett megjelentek a szövetből, bőrből vagy fémből készült darabok is, választhatsz, melyiket preferálod, melyik felel meg legjobban az elvárásaidnak.

 

Sportoláshoz sportszíjak

A legtöbb okosóra 50 m-ig vízálló, így vízi sportok gyakorlása közben sem kell lemondanod róluk, úszhatsz, szörfözhetsz, evezhetsz, strandolhatsz velük.

Búvárkodáshoz komolyabb modellt kell választanod, mélyebben a zsebedbe nyúlnod. Viszont így nem kell lecserélned merülés előtt sem szeretett órádat, amely egy nagyszerű alkalmazásnak köszönhetően búvárkomputerként is használható.

Sportoláshoz ideálisak azok a szíjak, amelyek az anyaguknak köszönhetően jól szellőznek, nem kényesek, és az izzadságot, a vizet is bírják.

Az újonnan megjelenő szíjak minden korábbi modellel is kompatibilisek, így egy régebbi verzió esetén is választhatsz egy vagy több, a hangulatodnak megfelelő újabb anyagú és színű pótszíjat.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.