Facilitáció, az új vezetői skill

Forrás: turizmus.com

 2017. május 25. 12:28

Vezetőként szünet nélkül arra törekszünk, hogy többletteljesítménnyel növeljük a vállalatunk eredményeit. Arra keressük a választ, hogyan lehet a munkatársak egyéni képességeiből közös, szervezeti tudást kialakítani.

Hogyan fejleszthetnénk kollégáink problémamegoldó képességét, és miként erősíthetnénk a cégünk iránt érzett elkötelezettségüket.

Minderre van megoldás: a professzionálisan facilitált megbeszélési folyamat. A facilitáció eredményeként a kollégák hamarabb megértik a feladataikat, és gyorsabban érik el a kijelölt célokat. Jöjjön el partnerünk képzésére május 30-án délután, és tanulja meg az elsők között ezt a fontos vezetői skillt!


Mi a sikeresen facilitált megbeszélések, kommunikációs folyamatok eredménye?
■ nő a résztvevők aktivitása, motiváltsága és kreativitása
■ nő a csoportkohézió
■ kezelhetővé válnak és enyhülnek a csapaton belüli személyes feszültségek
■ nő a racionális megközelítés súlya
■ hatékonyabbá válik a problémafeltárás és a helyzetértékelés
■ megalapozottabb, a kollektív tudásra alapuló döntések születnek

Tréner: Héjja Csaba facilitátor, tréner
A rendezvény időtartama: 13.00 – 17.00 /Kávészünettel/

Kedvezményes részvételi díj: a Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com hírlevél olvasói és partnerei részére 13 000 Ft + áfa (A díj tartalmazza a vendéglátást, a szervező a vendégek részére térítésmentes parkolást biztosít.)

A képzésről bővebben a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS