MICE Business Day: attraktív helyszín, ütős konferenciatémák, erős kiállítói kör

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 14. 16:39

2022-ben is számos újdonságot tartogat a Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fórumaként ismert MICE Business Day. Az eseményre november 10-én, az Anantara New York Palace Hotelben kerül sor. A kiállítók folyamatosan bővülő listája már elérhető a rendezvény weboldalán.

A MICE Business Day egynapos, one-to-one workshoppal egybekötött szakmai fóruma az idén új helyszínre, a belváros legszimbolikusabb és legimpozánsabb épületei közé sorolt Anantara New York Palace Hotelbe hívja látogatóit. A helyszín új, az idén 8. alkalommal megrendezett rendezvény küldetése azonban nem változott: a Business Traveller Hungary szerkesztőségének és kiadójának legfontosabb célja, hogy kapcsolatépítési és edukációs lehetőséget biztosítson a MICE piac szereplői számára.

A november 10-én megrendezésre kerülő, nagyszabású eseményen a hazai MICE piac legfontosabb, legaktuálisabb kérdései kerülnek napirendre. A központi téma a fenntarthatóság, annak turizmussal kapcsolatos aspektusairól nemzetközi szinten elismert szakemberek tartanak izgalmas előadásokat a délelőtti konferencia során.

A szervezők az idén is minden megtesznek azért, hogy segítsék a minőségi szolgáltatást nyújtó kiállítók és az igényes vásárlók egymásra találását. A délutáni workshopon lebonyolított beszélgetések a kapcsolatok ápolására és a jövő üzleteinek megalapozására egyaránt lehetőséget adnak. Nem titok az sem, mely szolgáltatókkal vehetjük fel a kapcsolatot a fórumon: a kiállítók színes és egyre bővülő listája már elérhető az esemény honlapján.

A workshoppal egybekötött szakmai fórumra 2022. november 10-én kerül sor

Fotó: micebusinessday.hu

A korlátlan networking lehetőséget garantáló eseményen a hazai kiállítókon és vásárlókon kívül nemzetközi piacokról, elsősorban a környező országokból és fő küldőpiacainkról is érkeznek vendégek. A konferencia szakmai színvonalát az eseményre invitált hosted buyer csoportok emelik.

Az üzleti turisztikai workshopra a szervezők a rendezvényszervezőket, üzleti utaztatókat és a cégek rendezvényszervezésért felelős munkatársait egyaránt várják. Jöjjön el és találkozzon régi és új partnereivel, alapozza meg itt a 2023-as üzleti évet!