Sikerrel zárult a Szállásvadász.hu „Legyen egy mosollyal több” jótékonysági kampánya

Forrás: turizmus.com

 2015. december 08. 11:39

A két hónapos kampányidőszak alatt valamennyi Szállásvadász.hu-n beérkezett foglalás egyúttal a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkáját is támogatta.

A támogatott alapítvány kiválasztásával a cég munkatársai fel akarták hívni a figyelmet a nevetés gyógyító erejére és a beteg gyermekek mindennapi vidámságára és örömére fektetett hangsúly fontosságára.

A kampány a vártnál is nagyobb sikerrel zárult, túl a pénzben mérhető adományon, rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, voltak, akik jelezték, hogy a kampány által fellelkesülve felkeresték az alapítványt, hogy közvetlenül is támogathassák munkájukat. A tervezett összeg csaknem kétszeresét sikerült összegyűjteni, azaz 61 nap alatt 1.960.500,- forintot. 

Az adományt a Hotelstart Kft. alapítói és a Szállásvadász ünnepélyes keretek között adta át a János Étteremben az alapítvány munkatársainak.

Majka bohóc, Szombati Károly - tulajdonos (Hotelstart Kft.), Csider Gábor - Tulajdonos (Hotelstart Kft.), A Szállásvadász, Rékay Ágnes - ügyvezető (Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány) (x)