Társkiállítók jelentkezését várja az MTÜ az IMEX Frankfurtra

Forrás: turizmus.com

 2024. február 27. 12:07

A Magyar Turisztikai Ügynökség március 8-ig várja a budapesti társkiállítók jelentkezését a május 14-16. között megvalósuló IMEX Frankfurt hivatásturisztikai szakkiállításra.

Az üzleti turizmus piacvezető nemzetközi rendezvényén a szektor legfőbb szereplői mellett a szakmai vásárlók is megjelennek. A szakkiállítás nemcsak Magyarország első számú küldőpiacán, Németországban, hanem további fontos nemzetközi piacokon is kiemelkedő üzletfejlesztési lehetőséget kínál a jelenlévő több mint 150 résztvevő országnak köszönhetően.

A magyar kiállítók a tavalyi stand előtt az IMEX Frankfurton

Fotó: MTÜ

A tavalyi rendezvényen több mint 3000 rendezvényszervező találkozott közel 2500 nemzetközi szolgáltatóval. A szakkiállítás túlnyomóan a kapcsolatépítés és az új partnerkapcsolatok kialakítása miatt volt hasznos a résztvevőknek, mely a pandémia utáni fluktuáció miatt kiemelten fontossá vált a szakmában. Az IMEX Frankfurt idén is hivatásturisztikai partnerek széles körével nyújt lehetőséget kapcsolatépítésre.

Az MTÜ a magyar turisztikai kínálat hatékony megjelenítése érdekében a Budapest fókuszú magyar standon előzetes jelentkezés alapján idén is társkiállítói lehetőséget biztosít 22 hazai társkiállító számára.

A jelentkezéseket és a részvétellel kapcsolatban felmerülő kérdéseket az ügynökség 2024. március 8.14:00-ig várja a kiallitas@visithungary.com e-mail címen vagy online.

A jelentkezéseket az aláírt jelentkezési lapok beérkezési sorrendjében igazolják vissza a szervezők.