Újgenerációs prezentációk képzés – Minden, amit tudni kell a modern, vizuális prezentációkról!

Forrás: turizmus.com

 2023. április 24. 14:28

A Magyar Turizmus Akadémia képzésén megismerkedhet olyan digitális eszközökkel és platformokkal, amelyek segítségével gyorsan és látványosan tudja továbbítani a legfontosabb sales üzeneteket az online térben!

MINDEN, AMIT TUDNIA KELL A MODERN, PROFESSZIONÁLIS ÉS VIZUÁLIS PREZENTÁCIÓS TECHNIKÁKRÓL A DIGITÁLIS TÉRBEN

Újgenerációs prezentációk a virtuális térben – MOST videós bemutatóval

Sales, marketing vagy rendezvényszervezés területén dolgozik? Szeretné ügyfeleit/partnereit lenyűgözni az online térben tartott prezentációival? Úgy érzi, hogy még hiányos a digitális eszköztára ahhoz, hogy igazán látványosan tudja az üzeneteket továbbítani? Szeretne kitűnni a tömegből a sok szolgáltató közül?

A Magyar Turizmus Akadémia képzése azoknak szól, akik szeretnének:

  • professzionálisak lenni a kapcsolattartásban,
  • online prezentációs technikákkal és módszertannal, ötlettárral gazdagodni,
  • megismerkedni és kipróbálni a virtuális értékesítő/előadó digitális eszköztárát, azt a 15+ modern online prezentációs platformot, melyek által élményt adhatnak ügyfeleiknek,
  • egy lépéssel előrébb járni a mesterséges intelligencia használatában a prezentációkban és azon túl,
  • tanulni a személyiség erejéről az online világban, a különböző ügyféltípusokról és hogy milyen a rájuk szabott profi prezentáció tartalmilag és design szempontból,
  • a jövőben is sikeresen kapcsolatokat építeni a virtuális térben.

Az ’Új generációs prezentációk a virtuális térben’ képzés során megismerkedhet azokkal az alapvető prezentációs technikákon túlmutató digitális eszközökkel és platformokkal, amelyek segítségével gyorsan és látványosan tudja továbbítani a legfontosabb sales üzeneteket az online térben!

A képzés trénerei Bacsi Krisztina, a Magyar Turizmus Akadémia szakmai vezetője, coach, személyiségdiagnosztikai tanácsadó, és Róbert Nóra, HR-szakértő, tréner, coach.

A államilag elismert, bejelentett képzések elvégzéséről minden résztvevő megkapja a Magyar Turizmus Akadémia tanúsítványát. A tanfolyamok továbbra is támogatott, kedvezményes áron kerülnek meghirdetésre!

NÉZZE MEG A KÉPZÉSBEMUTATÓ VIDEÓT!

 

2023. május 11. / 9:00-14:00 óra, ONLINE

Újgenerációs prezentációk a virtuális térben

A képzés kedvezményes részvételi díja támogatásunknak köszönhetően: 25 000 Ft/fő + áfa
Jelentkezési határidő: 2023. május 5.

 

ERRŐL A KÉPZÉSRŐL MONDTÁK:

„A képzés során olyan új eszközöket, applikációkat mutattak be az előadók, melyekkel megkönnyíthetők és színesebbé varázsolhatók a prezentációk nem csak a személyes jelenlétkor, hanem az online térben is.

Nagyon hasznosnak találom külföldi partnerek részére készítendő prezentációknál, de saját (munkahelyi) bemutatókra is. A képzés intenzív, de nagyon jól követhetően strukturált.”

Vilmos Ágnes, Proper Hospitality Kft.

(X)


Nyitókép: 123rf.com