A Continental karácsonyfája

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2019. december 10. 19:41

A Hotel Continental Budapest karácsonyi partijának vendégei valószínűleg nem is tudták, hogy kiadónk "Hol áll a turizmus legszebb karácsonyfája?" versenyét éppen az a fa ihlette, amelyik mellett koccintottak, december 10-én.

A 272 szobás, jövő júniusban 10 éves, budapesti szálloda nem akármilyen évről számolhatott be meghívott vendégeinek, utazási irodai és corporate partnereinek.

A 10 méter magas fa mellett, a szálloda patinás halljában, Jakab Gábor, a cég három szállodájának – a Boutique Hotel Budapest, a Prestige Hotel Budapest és a Continental Hotel Budapest – értékesítési igazgatója büszkén jelenthette be, hogy a Continental karácsonyig teljesíti idei bevételi tervét.

A Continental karácsonyfája

Fotó: turizmus.com

A vendégeket – Géher Zoltán igazgató betegség miatti, kényszerű távollétében – köszöntő Jakab Gábor elmondta azt is, hogy ehhez az eredményhez 140 ezer vendégéjszakát és 88 százalékos foglaltságot kellett elérniük.

Tavaly és idén 89 szoba kivételével valamennyit felújították, s 2020-ban sor kerül a megmaradtakra is, sőt, teljes arculatváltáson és technológiai frissítésen esik majd át az ARAZ étterem és konyhája is.

Jakab Gábor (mikrofonnal a kezében), s a szálloda néhány vezető munkatársa a december 10-i karácsonyi party megnyitása előtti percekben. A kép jobb szélén Vezekényi Péter, a Prestige és a Boutique Hotel Budapest igazgatója

Fotó: turizmus.com


Zsiros-Varga Kittitől,
a szállodacsoport PR- és marketing managerétől szerkesztőségünk megtudhatta azt is, hogy az ARAZ egyike azon szállodai éttermeknek, amely jelentős, külső vendégforgalommal is büszkélkedhet. A Continentalban egyébként a rendezvények, a catering szolgáltatások és az étterem forgalma a bevételeknek immár több mint 25 százalékát adja.

A videóra kattintva megnézheti, hogyan készült a Hotel Continental Budapest karácsonyfája, amely az ötletet adta szerkesztőségünknek A turizmus legszebb karácsonyfája címmel meghirdetett fotópályázatunkhoz.